פורום שינוי בתפוז

Goldust

New member
פורום שינוי בתפוז

שלום רב ! בשעה טובה ומוצלחת נפתח הפורום של מפלגת שינוי בתפוז! אנו מזמינים לקחת חלק בפורום, להביע את דעתכם וגם לתמוך במאבקנו למען מדינה חילונית ומודרנית שבה כל אזרח נהנה מחופש דת מלא ומשיווין זכויות וחובות !! פורום שינוי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=232 תודה מראש Goldust

שלמה.ל

New member
פורום שינוי

ראיתי את הודעתך לתמיכה בשינוי ונדהמתי. אני מבין את השקפת עולמה של המפלגה אולם מדוע בפורום זה? אנו בשביתה לחיים או למוות מזה 55ימים ולא נשמע ציוץ של מישהו מחברי הכנסת של שינוי לתמיכה בשביתה ,לעידוד או לביקור באוהל המחאה , אולם כשרוצים תמיכה פוליטית יודעים לפנות, חוצפה ללא גבולות. ביום הדין תקבלו את התמיכה בדיוק כמו שתמכתם בנו.

-איציק

New member
שלמה, כל הכבוד כתבת מילים כפי שצריך

כל הזמן הזה לא ראינו איש מחברי שינוי, על מה הם מדברים, ומי בכלל ידע שהייתה מפלגה כזו כלל. ח ו צ פ ה!!! איציק

asloma

New member
לשלמה. ל - יו"ר שינוי,

מר טומי לפיד, נאם במליאה מספר ימים אחר פרוס שביתת הנכים. הוא תקף את הממשלה שאינה מוצאת לנכון להפגש עם מנהיגי השביתה. איני חבר שינוי ואיני תומך בהם. פשוט האזנתי לנאומו של מיודענו טומי לפיד. בעת שנאם שהיתי בכנסת באולם האח"מים. אבי

asloma

New member
יש ברשותי מכתב שנשלח

ע"י חה"כ טומי יוסף לפיד... הכנסת חבר הכנסת יוסף טומי לפיד ירושלים, 30 דצמבר 2001 לכבוד: אבי סלומה ת.ד.: 6845, רמת-גן 52167 שלום רב, מכתבך נוגע ללב. אני גיניתי מעל בימת הכנסת את העוול שנעשה לנכים. אני מקווה שבמצוקה הנוכחית של קופת המדינה ימצאו ההסדרים הצודקים, גם אם לא ניתן להיענות לכל הביעות של כל המגזרים. בברכה, ח"כ יוסף [טומי] לפיד הכנסת, ירושלים. טל. 3850-675[02], פקס. 3570-675[02] לשכה ת"א.החשמונאים 100,ת.ד.20533,ת"א61200.טל 0118-562[03]פקס.0139-562[03]

לדעתי אתה טועה

קודם כל סיעת שינוי תומכת במאבק הנכים. וח"כ לפיד נאם בנושא בהצעת האי אימון שהגשנו בממשלה. מעבר לזה יור סיעת בכנסת ח"כ מודי זנדברג ניסח מסמך פשרה בין השובתים לממשלה ביחד עם סיעות אחרות. כמו כן נוער שינוי השתתף בהפגנת הנכים בכיכר רבין. כך שאין זה נכון להגיד שדעתנו לא נשמע בנושא.

שלמה.ל

New member
תגובת מנהל פורום שינוי

להלן תגובת מנהל פורום שינוי לאחר שהצגתי את אותה הודעה בפורום שלו. הנ"ל מסתמך בתשובתו על תשובתו של אבי סלומה בפורום זה אין זה נכון שסיעת שינוי לא השמיע את דעתה בנושא שביתת הנכים. יו"ר שינוי ח"כ לפיד נאם בנושא בהצעת אי אימון בממשלה והביע את תמיכתו במאבק. כך גם יו"ר סיעה בכנסת ח"כ זנדברג שהיה שותף לניסוח מכתב פשרה בין הנכים לממשלה. בנוסף לכך נוער שינוי השתתף בהפגנת הנכים בכיכר רבין. מצחיק משהו ...לא

רינו

New member
ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם לא נכנ

ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם לא נכנס למצב שפיקח יודע איך לצאת ממנו. לכן אני מציע לך לא להכנס בכלל לשטות הזו של שינוי משום שזה סתם עבודת אלילים מטופשת.

למעלה