פורום שינוי

Goldust

New member
פורום שינוי

שלום רב ! בשעה טובה ומוצלחת נפתח הפורום של מפלגת שינוי בתפוז! אנו מזמינים לקחת חלק בפורום, להביע את דעתכם וגם לתמוך במאבקנו למען מדינה חילונית ומודרנית שבה כל אזרח נהנה מחופש דת מלא ומשיווין זכויות וחובות !! פורום שינוי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=232 תודה מראש Goldust

bogz

New member
שנאה? פשש... רחוק הגעת

שים לב בן אדם. א. להבא, כשאתה מדביק תווית כזאת חזקה תסביר את עצמך ואל תתן הודעה ריקה. ב. מפלגת שינו היא לא מפלגת שנאה. רחוק מכך. זאת מפלגה שאומרת "תחיה ותן לחיות". כל מה שהתנועה מבקשת, אולי לא בנימוס אבל עדיין, זה שהחרדים ייתנו חופש לאנשים שלא רוצים להיות כשורים מסורתית לדת, או בכלל לא רוצים להיות קשורים לדת. חוץ מזה, למקרה שמישהו לא ראה חדשות בערוץ 2 בכמה ימים האחרונים, תנחש כמה אחוזים תוספת התנועות קיבלו בתקציב החדש שאמור היה להיות מקוצץ? 8 אחוז תוספת! כן כן, בתקופה הזאת בה אנשים בוכים כשהם לא מצליחים להביא מספיק כסף כדי שהילדים שלהם יחייכו. אם התנגות לדבר כזה זוהי שנאה אז אתה ממש צריך לבדוק את הצורה שאתה מקצין דברים.

bekN

New member
הבהרה

סלח לי שלא הסברתי את עצמי, מי כמוני יודע על הבעיה החמורה של המדינה בהקשר של החרדים ,בלי לגלוש להסתה ובכיינות, האוכלוסיה החרדית היא בעיקר נטל כלכלי על המדינה ,ומהווה בעיה דמוגרפית -לא בתור חרדים ,אלא בתור אוכלוסיה פרזיטית החיה על כספי ציבור לשם שמים ,ומכנכת את בניה לחיי בורות וחוסר עשייה. נוצר מצב שבו ישנה אוכלוסיה שאחוזה באוכלוסיה גדל בהתמדה ועדיין נשארת תלויה בכספי משלם המיסים לחייה. התקציבים המופנים לעבר מוסדות פקטיבים ,ולא פקטיבים אך גם לא יצרניים הינם שערוריתיים ,והמפלגות החרדיות מחזיקות את הממשלות בעורק הראשי ,תוך סחיטת כספים אשר היו יכולים בקלות להיות מופנים למטרות אמיתיות. כשקמה מפלגת "שינוי" שמחתי מאוד ,ואף יותר על הצלחתה בבחירות ,אך יש לי בעיה חמורה עם סגנונו של יוסף לפיד , סגנונו כוחני ולעיתים גובל בהסתה ,הייתי צריך לציין שי שלי בעיה איתו לא עם המפלגה עצמה ,למרות שהוא נותן הטון העיקרי.

bogz

New member
את צודק

גם לדעתי מר לפיד מגזים בשנאתו לכל דבר הקשור לדת. הרי גם החרדים שייכים למדינה הזאת, ולא צריך לשנוא את כולם רק בגלל שהמייצגים שלהם מושחטים עד העצם.

חכו עם ההוצאה להורג

לפני שמבקרים את הצד השני לפיד/חרדים צריך להבין אותם ולדעת את המנעים שלה והאמונות שלהם אח"כ תבחרו צד

פיצקה

New member
שנאה או לא שנאה

מדויק יותר יהיה להגיד שמפלגת שינוי מבוססת על התנגדות בלבד. בתור אופוזיציונרים הם מעולים. תמיד שומעים אותם והם פעילים מאוד ביחס ליתר חברי הכנסת. טומי לפיד עם כל הוולגריות שלו הוא חבר כנסת מעולה וגם אברהם פורז. אבההההל הם מעולים רק בתור אופוזיציונרים. יום בו מפלגת שינוי תיכנס לקואליציה-טם טטטם---היא תמות.למה??? כי אין להם שום מצע מלבד התנגדות. על בסיס חיה ותן לחיות לא מקימים מפלגה. צריך מכול ערכים יותר רחב. אם מפלגת שינוי תקבל את זה שעליה להיות מפלגת אופוזיציה לתמיד-היא תצליח. במדינה דמוקרטית דרושה אופוזיציה (מה שאין לנו עכשיו) שינוי היא גורם מקטב בכנסת ואם תגדל תהיה השפעתה על פני האופוזיציה בישראל גדולה יותר וכך תתרום את תרומתה שלה לדמוקרטיה. אבל רק כך. בנוסף לכך עליה לפעול ביותר חזיתות. חרדים זה לא הכל. עמרי

למעלה