פורום תיאטרון בובות מודה לעומרי בר לב

פורום תיאטרון בובות מודה לעומרי בר לב

החל מהיום עומרי אינו משמש יותר כתומך - מואדם בפורום ומסיים את תפקידו. בשם הנהלת תפוז
, בשם קודמיי בתפקיד, בשמי ובשם כולכם אני מודה לעומרי על העזרה, הסיוע, התמיכה ועל התקופה בה שימש בתפקיד זה
אין לי ספק שכולנו נשמע עוד רבות על עומרי ועל הבובות שהוא יוצר ויצור בעתיד נשמח לראותו כאן גם בהמשך כחבר מן המניין

לא ככה! וממש לא פתאום!

העם רוצה הסברים?! אז העם גם יקבל... כבר תקופה ארוכה שעומרי מאוד עסוק בעבודתו ובעינינו ולכן לא מוצא את הזמן להכנס בכלל לפורום וכל שכן למלא את תפקידו. על מנת לאפשר לו זמן פנוי לעיסוקיו מבלי שירגיש מחוייבות ולחץ נוסף ובמקביל לדאוג שגם הפורום יקבל תומך זמין יותר שיוכל לתת מענה לגולשים ויסייע בהפעלת וקידום הפורום, הוחלט כי זה הפיתרון הנכון והמתאים ביותר לשני הצדדים כרגע. עכשיו כשהעם קיבל תשובות אני מקווה שהעם יוכל להמשיך בשגרת יומו ולישון רגוע וטוב יותר הלילה.

חולה על שניכם ..מצחיקים שכמותכם...

אני מברכת את עומרי הכשרוני הצלחה בכל מעשה ידיו ותודה על הככככככככל.... דבוש

למען העם - הככלללללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואם העם מרוצה - גם אני מרוצה

ממש ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אין כל קשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגבי עומרי ראי תשובתי לאילן ובהמשך לה אספר שניסינו יחד לבדוק לאורך תקופה ארוכה אם הוא יוכל לשלב בכל זאת בין עבודותיו והתחיבויותיו השונות לבין פעילות בפורום עד שראינו שעם כל הרצון הטוב זה לא מתאפשר. לעומת זאת המהפכה נולדה ממש לאחרונה והיא איננה כוללת " עריפת ראשים" \ שינויים פרסונליים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחד עם זאת אין לי ספק שבהמשך גם עומרי יתרום גם הוא את חלקו לפורום ולמהפכה כחבר פורום ותיק ומוערך.

ayaly2

New member
אין ספק ש....:

אין ספק שעומרי עזר ותמך לכולנו בשעת הצורך
אני מודה שחטפתי את עומרי בזמן האחרון לזמן ממושך לפרויקט הדיוידי של הספר שלי :מסיבת הכפיות ועומרי היה חלק נכבד מהפקת הפרויקט ועל זה אני מודה לו מאד
וכמובן שגם צו הגיוס לא פסח על עומרי והגיע אליו אז הוא אוטוטו עולה על מדים ולכן נאחל לו בהצלחה בהמשך דרכו
ולמי שעדיין צריך את עזרתו יכול לחפשו בפייסבוק
ולכול החברים חג שבועות שמח בנימה אופטימית זו

ooommmr

New member
דודי, הוצאת לי את המילים מהפה...

תודה רבה לכולכם על ההבנה. ויחד עם זאת אין צורך להספיד אותי מכיוון שאמשיך להיות חלק מהפורום על אש יותר נמוכה. כמו שדודי ציין אני מאוד עסוק בכל מיני תחומים לאוו דווקא בתחום הספציפי של הבובות. ולכן יש לי בעיה להמשיך ולהיות חלק פעיל כמו שהייתי בעבר בפורום. כמו שאיילה ציינה, מי שרוצה מוזמן להוסיף אותי לפייס בוק ואשמח לעזור לו. עומרי

../images/Emo45.gif אני יודע עומרי ושמח שזה ככה

ושבעקבות דברייך יבינו עכשיו גם האחרים שאנחנו רואים את הדברים באותה עין! מה שדי הגיוני לאחר שדברנו על כך מס' פעמים במהלך השנה האחרונה והסברת לי את הדברים כך שיכולתי לצטט אותך במדוייק ולהשמע כאילו הוצאתי לך את המילים מהפה. כמוך, גם אני כתבתי שאין צורך להפרד ולהשמיע מילות סיום אלא רק להודות לך על התקופה,כי כפי שכתבתי בהודעה הראשונה אני משוכנע שתמיד תשאר איתנו במינון כזה או אחר ותמשיך לתרום לפורום ולחברים. יפה מצידך להציע למי שזקוק עזרה גם דרך הפייסבוק!!!!!! אבל אין לי ספק שמי שיבקש ימצא אותך גם כאן. עם כל הכבוד לפייסבוק ( ויש הרבה כבוד ) הוא לעולם לא יוכל להוות תחליף לפורום המשפחתי שלנו אליו אתה תמיד שייך ולא חשובה ההגדרה או התפקיד. בהצלחה בחיים המקצועיים והאישיים גם יחד

פ י ו ל ה

New member
עמרי את יודע שאני מעריצה

שלך! אתה אחד הילדים המוכשרים שאני מכירה ומקווה שבאמת תמשיך לבוא לבקר ולשתף בנפלאות שלך, לעזור לחסרי הישע מדי פעם או סתם לומר שלום :) המון בהצלחה בכל העיסוקים וגיוס קל ונעים!!

אני המומה! ../images/Emo2.gif

עכשיו נכנסתי לראשונה לדף הפייסבוק של עומרי וראיתי שמדובר בנער צעיר! הייתי בטוחה שמדובר באדם מבוגר ומנוסה, לפי שלל הבובות המדהימות והמקצועיות... שיהיה לך גיוס קל עומרי והמשך הצלחה בכל אשר תעשה!

יהבוליק

New member
תודה רבה לעומרי ../images/Emo51.gif

גם לי, כמו לרבים מכאן עומרי עזר רבות! כשרק שוטטתי בפורום לראשונה פניתי אליו והוא עזר והתקשר ויעץ ושכנע.. ומה לא? בכל מקום שאני מזכירה את שמו אומרים לי כמה שהוא עוזר לאחרים, וכמה , כמה הוא מוכשר! אז, עומרי, תודה רבה על עזרתך בפורום ועל העצות והדרבון, ובהצלחה בגיוס ! ( חשבת להיות אלמכיסט ? -ככה תוכל להכין בובות בשושו.. ) מאחלת הצלחה בגיוס ובשאר התחומים ! יהב

למעלה