פורום תמיכה או פורום תלונות

פורום תמיכה או פורום תלונות ../images/Emo13.gif

רק רציתי לציין שידידה שלי נרשמה לפני נאמר חודש לרשימת מקבלי העידכונים באימייל.. ולא קיבלה עידכונים.. בדקתי בכפתור "רשימת מקבלי העידכונים" או איך שלא קוראים לו ולא מופיע שם אף לא שם אחד.. אמרתי לה לנסות שוב.. היא ניסתה.. טענה שהכל בסדר.. בדקתי את הרשימה הזאת.. והיא עדיין ריקה.. ודי חבל לי שאני נאלץ לדחות עידכונים עד שמערכת התגובות תסודר
בכל מקרה העבודה על המערכת מרשימה וראויה להערכה.. למרות כל התלונות
הצטרפו אלי כולם בקריאת הידד לתפוז בלוגים

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

כשהיא נרשמת צריך להגיע לה מייל שמאשר את הבקשה שלה לקבל עדכונים יכול להיות שהיא לא מאשרת ויכול להיות שהיא פשוט לא מקבלת את המייל לאישור (בדומה לבעיה הקיימת בהרשמה בכלל לתפוז שלפעמים לא נשלחים בכלל מיילים לאישור המשתמש) אם זו האופציה השניה (שהיא לא מקבלת את המייל האישור) כדאי להעביר את האתר שדרכו יש לה מייל כדי שיראו אם יש בעיה בשליחת אישורים למיילים הספציפים האלה וינסו לתקן

המצחיק הוא...

שגם אלה שמופיעים אצלי ברשימת מקבלי עידכונים, טוענים שהם לא מקבלים עידכונים כלל. וגם מהבלוגים בהם אני רשומה, לקבל עידכונים, אני לא מקבלת עידכונים בכלל.

מון שרי

New member
השאלה אם זה גם ידוע לתפוזים

ואם מנהלי הפרדס מנסים לטפל בזה. ויותר חשוב, האם הם מטפלים בבעית שליחת התגובות. אם מישהו יודע שהם מטפלים, בבקשה לעדכן.

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

הבעיה עם קבלת העדכונים ידועה (לפחות לפי תגובה שהם נתנו פה לפני כמה זמן כשמישהו כתב על הבעיה) ומן הסתם מנסים לתקן אותה בעיית התגובה לבלוגים קיימת כבר מספר רב של שעות בזמן הזה סביר להניח שהם כבר הספיקו לראות את התקלה ומנסים לתקן אותה

למעלה