פורום תרגילי לוחמים (גם למתחילים!)

פורום תרגילי לוחמים (גם למתחילים!) ../images/Emo13.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo6.gif

פורום תרגילי לוחמים נועד למתחילים ולמתקדמים. למתקדמים זה המקום לשתף בתרגילים, להתייעץ לגביהם, למצוא תרגילים חדשים בנושא מבוקש ולעזור למתחילים. ולמתחילים זה המקום להתחיל לעבוד ולקבל הדרכה ראשונית... כמובן שכל אחד מאיתנו הוא גם מתחיל וגם מתקדם - תלוי בתרגיל וברובד המדובר של דרך הלוחמים... בינתיים, בהודעות קודמות, היה לנו תרגיל להגברת הצלילות בחלומות ובחיים כאחד, תרגיל התבוננות עוצמתי שיכול לקחת אותנו בכל פעם למקומות עמוקים ומדוייקים יותר - ותרגיל לעצירת השיפוט שהינו ערמומי ופשוט לביצוע. כולכם מוזמנים להשתתף ולתרגל... שלכם באהבה, בן

תרגיל השקט...

רק להקשיב לשקט. גם כאנחנו ברחוב סואן ויש רעש מסביב, יש מאחוריו שקט ממשי, נוקב, מדהים! נסו ותראו... רק תקשיבו לשקט... הוא תמיד כאן, מאחורי הרעש, מאחורי כל הצלילים... עכשיו למשל, יש לידי רעש של מזגן... אז אני מניח לו... ומקשיב לשקט שיש מאחור... אני "מחסיר" את הרעש ומקשיב לעוצמת השקט... יש שקט נוקב בכל מקום וניתן להתחבר אליו עכשיו - תמיד. שלכם באהבה בן

לעזור לעצמנו...

בתרגיל הזה אנחנו חווים משמעות עמוקה, מעשית ומיידית, על בשרנו ממש, למשפט: "אם אין אני לי..." והתרגיל פשוט: להגיד לעצמנו, שוב ושוב, פעם אחר פעם ואפילו לכתוב זאת: "אני עוזר לעצמי" אני הולך לנסות את זה עכשיו... נראה מה יקרה... שלכם באהבה בן

כן! תגיד לי את זה.....

אני עוזרת לעצמי, אני עוזרת לעצמי.... אני בגמילה מעישון... גלית

את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך,

את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך, את עוזרת לעצמך! נו, עזרתי לך (
...אופס) ?! שלך באהבה בן

eliii

New member
אהבתי במיוחד את "עזיבת השיפוט"

כפי שהייתי מעדיף לקרא לו...נראה לי שהוא ממש שינה לי את דרך המחשבה ....אמנם עדיין יש את הסיפור עם המשוגע שחשב שהוא עכבר ופחד מחתולים,אושפז,טופל, עד שהפסיק לחשוב כך ושוחרר מבית המשוגעים.בצאתו ראה חתולה וברח בבהלה "אני אמנם יודע שאני לא עכבר אבל החותלה לא יודעת" אותו העניין לגבי מישהו שהחליט לשפוט אותך טוטאלית ולפסול חלקים ניכרים בך ...זה יבטא את עצמו בהתנהגותו הכללית כלפיך בעוינות מתמשכת השאלה היא אם לא עדיף להתרחק ממנו בכזה מצב...כי " החתול עוד לא יודע"?!

ניסיתי את זה גם על כאלה...

זה נורא נחמד, זה פשוט יוצר מעין "הגנה" כזאת... זה יוצר מצב של התעלמות טבעית שלי ממנו/ה, כאילו לא התעלמות של היעלבות או הדחקה או סלידה, אלא פשוט... כאילו אין בינינו כלום כזה... וזה גם יוצר פתח ממשי (אנרגטית) להפסקת השיפוט או למיתונו וליצירת קשר אמיתי יותר (אפילו קלוש - אבל אמיתי...). זה ממש מנטרל את השיפוט, כי הוא הופך למשהו לא רלוונטי. זה כזה כיף. אתה רואה בדיוק מה נשאר מאחורי השיפוט... במקרים כאלה כמו שאתה מתאר, מה שנשאר זה פחות או יותר כלום... כך זה אצלי, אבל סביר להניח שהתרגיל שאני עושה והתרגיל שאתה עושה הם שונים (אני חושב שזה תמיד כך ולכן אני מניח שכדאי לקחת אחריות על התרגיל שאנחנו מבצעים, כי זה בעצם תרגיל שלנו). שלך באהבה בן

למעלה