פורום

צהלה5

New member
פורום

טוב חברים...אני מאוד אוהבת את שלומי שבת ועל השירים שלו ולדעתי הוא אחד הזמרים הטובים שלא משתנים, ששרים לא רק בשביל לזכות ברגע של תהילה אלא הוא מוכשר באמת!!!!! שר מכל הלב ולכולםםםםםם. לקח לי זמן כדי להכנס ולכתוב אבל הפעם הייתי חייבתתתתתתת אחרי שאני זמן רב עוקבת אחריכם בפורום הייתי חייבת להכנס ולכתוב עד כמה אתם פשוט מקסימים וזה ממש לקנא בכם איך שאתם מגובשים כולכם והכל למען מטרה ואהבה אחת שנקראית- שלומי שבת!!!! התמונות מהבית של אחד מהחברים יחד עם שלומי וחני זה פשוט מדהים וממחיש עד כמה אתם באמת כמו משפחה. כל מה שעשיתם לכבודו בהשקת האלבום זה מעלףףף ואני בטוחה שהוא מחזיר לכם אהבה כי הערצה כמו שלכם זה ממש לא מובן מאליו ולא סתם . אני שמחה להצטרף ומקווה שיש מקום...

צהלה ברוכה הבאה ...../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

למשפחת פורום שלומי שבת .את צודקת אנחנו באמת מרגישים כמו משפחה גדולה ,ועושים הכל למען מטרה אחת והיא שלומי !!!! מקום , בוודאי שיש לך ....כל מי שמטרתו היא נתינה אהבה , ופירגון מקובל ואף רצוי אצלנו .

osnat51

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה צהלה.

הישארי אינו, וכדאי שתציגי עצמך בפנינו בהופעות. החיים שלנו סובבים סביב האיש היקר הזה שבזכותו כל אחד מאיתנו זכה במשפחה נוספת בלי שהתכוון לכך. מקבלים אותך בשמחה, וזכרי ששם המשחק הוא נתינה ואהבה ללא תנאי ומשם השמים הם הגבול והדרך דרך ארץ.

karoleking

New member
שלום שלום!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! נשמח לפגוש אותך בהופעות. פשוט זרמי איתנו! כיף נורא פה, אבל אני חייבת להזהיר אותך, יש בפורום הזה חיידק שמדביק את כולם... ואין לו תרופה. אבל זה חיידק ידידותי. אז אנחנו ככה שורדים.

למעלה