פורומים חדשים ב
|תפוז|

חוץ מזה, גולד ובל קרובים, מאוד, תחשבי אם כל אחד, היה אומר לך משהו על מישהו שממש קרוב וחשוב לך, סביר להניח שהיית מאמינה לו בשניה הראשונה. אולי רק אחר כך היית "מעבדת" את זה במוח ואומרת אולי זה לא נכון.

אבל כמו שאני אוהבת להגיד, זאת רק סדרה, ועוד סדרה על אגדות!
נהנה מהשטויות שנותנים לנו, וזהו

מה שאותי התמיהה שהוא לא חיפש את הקבר שלה. לאהוב של ר'גינה הייתה מצבה, מוזר שרמפל לא ביקש לראות הוכחה...........
מצד שני אני חושבת שהוא התחיל לאהוב אותה אחרי שהיא נעלמה. בל הייתה מאוד מרגיזה בדרישה שלה מרמפל להשתנות עבורה ולוותר על הכוח שלו, אז אני לא יודעת כמה הוא אהב אותה שהיא הייתה אצלו. אולי הוא היה רגיל אליה, אולי הוא שמח שהוא לא בודד, אבל אהבה?!? נראה לי הוא הבין מה הוא איבד אחרי שרג'ינה לקחה אותה.... ואולי הוא פשוט אהב את הרעיון שמשהי אוהבת אותו ומקבלת אותו כמו שהוא (כי שאר העולם לא מחבב אותו בלשון המעטה)

הלדין

New member
צריך לזכור שהוא, בסופו של יום, שלח אותה מחוץ לחייו. כשרג'ינה מספרת לו על מותה, הוא בוחר להאמין לה משום שזה הדבר המתאים לו באותו רגע. לו האשים את אביה של בל באמת ובתמים במותה של בל, לא היינו רואים אותו בסטוריברוק. העימות בינו לבין אביה מתרחש רק לאחר שהאחרון גונב לו מערכת פריטים יקרה מאד ללבו. עד אז הוא פשוט נהנה להתעלל בו בדרכים חוקיות יותר כמו לעקל את רכושו.

shirush3

New member
וכולם חשבו שהיא מתה?

אני לא זוכרת כבר מה היה, אבל אמרו איך היא "מתה"?

shirush3

New member
אני גם חושבת שהוא הבין את זה אחרי שרג'ינה לקחה אותה.
כשאני חושבת על זה עכשיו אם הוא אהב את הרעיון שמישהי אוהבת אותו הוא היה מוכן לקבל את זה כשהיא נישקה אותו, אבל הוא לא.
ובהקשר לדיון אחר גם פה אם הוא אמור לדעת את העתיד הוא לא ידע שהיא לא מתה

פורומים חדשים ב
|תפוז|

|דויד|
אנו שמחים להכריז על פתיחתו מחדש של פורום ישראל ברוסית. לא משנה אם אתם עולים חדשים או ותיקים בוודאי תמצאו שם בית חם
|!|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=979
|דגל|
אנו נכנסים לישורת האחרונה של תקופת הבחירות ואפשר כבר לראות את הקלפי באופק. פורום מפלגת התנועה מזמין אליו את כל תומכי המפלגה לדיונים, חדשות ועדכונים על הנעשה במפלגה. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2344

למעלה