פורומים חדשים ב
|תפוז|

פורומים חדשים ב
|תפוז|

|מטוס|
לקראת העונה החדשה של המירוץ למיליון ורגע לפני שהישראלים חוזרים ליפול על כל העולם, פורום המירוץ למיליון נפתח מחדש. לא לשכוח דרכונים! http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2107
|תיק|
המעושרות חוזרות והן נוצצות מתמיד! העונה החדשה של תוכנית הקאלט כבר פה ואם גם אתם רוצים שיהיה לכם פאן פאן פאן, פורום מעושרות מחכה במיוחד לכם. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2276

Aberforth

New member
אתר SERET מציג: כתבה על האח הגדול 5

קשה להתעלם מגל המחאה התרבותי שמגיע בכל פעם שעונה חדשה של "האח הגדול" עולה לשידור. לדעתם של המבקרים, התוכנית היא מכונת רשע אולטימטיבית בעלת מטרה אחת - להציג את בית המשוגעים הנצפה ביותר במדינה. המשתתפים, לדעתם של המבקרים, הם לא יותר מצאן המובל לטבח. הצופים הם מזוכיסטים עלובים הנהנים לראות את סבלם של אחרים. והאח הגדול הוא לא יותר מסוטה המין המסוגל להתבטא בצורה חסרת אחריות כלפי דיירות הבית הנשיות.

אבל בואו נודה על האמת, גם המבקרים הגדולים ביותר של התוכנית חוטאים באותו הדבר...

להמשך הכתבה באתר SERET:
http://www.seret.co.il/actuality/article.asp?catCase=3&id=530

אשמח לקרוא תגובות פה ושם. תודה

ביג בראדר קנדה פרק 13

אוקיי. אם בפרק הקודם רציתי שסוזט תעוף כי היא לא מעניינת, עכשיו היא ממש מעצבנת אותי. לחפור לאנשים ולהיות פאסיב-אגרסיב ממש לא יעזור לך, להיפך, זה רק יעשה לך וידוא הדחה. אלק ופיטר מתחילים קצת לחוש, בדומה לצ'ילטאון באמריקה, אבל בדיוק כמוהם, הם הרוויחו את זכות החישה בכבוד. לאחר קטעים של הומור טהור, מגיעים למשימת הוטו, שאליה מצטרפים גארי, ג'יליאן ואמט. סוזט אפילו לא מנסה
איזה כיף שגארי לא זכה, אחרי הפרק הזה סוזט ממש עולה לי על העצבים. AJ מקבל משימה סודית, הקטעים האלה מצחיקים אבל מיותרים, תעזבו אותי מהגירסה האנגלית/אוסטרלית (על שלנו אני אפילו לא רוצה להתחיל, ככל הידוע לי אף מדינה אחרת לא ניסתה לשסע את האזרחים באמצעות ריבי פרידמן-בובליל למיניהם, ותאמינו לי שיש מקומות - למשל בספרד אפשר בכיף להצית ריבים בין הבסקים והקטלונים), תנו לי אסטרטגיה! אין שינוי במועמדים להדחה, סוזט עופי לי מהרשתית בבקשה.

פרק 14

פעם ראשונה שמקדישים הרבה זמן מסך לטופז. מעניין איך היא הייתה מסתדרת בהישרדות, משום מה נראה לי שלא משהו. טוב נו, היא שחורה
אמנם שחורה שנראית טוב, אבל משום מה בהישרדות אצל השכנים שבדרום כמעט תמיד מלהקים שחורים עצלנים שלא יודעים לשחות. אבל אני מעדיף כל אחד מהם על פני ליהוקים שחורים אחרים, כמו אלישיה ופיליפ.
רוב הפרק מתמקד בקטע בידורי טהור. ג'יליאן קולעת לנקודה שנכונה גם אליי, כל השרצים המשוריינים חיים עד שמישהו מזמין אותם. לובסטר יקר לי מדי בכל מקרה, אבל עם שרימפס זו בעייה כי אני מת עליהם. טוב נו, אני מניח שבירושלים מקבלים אותם קפואים, אז אני יכול להתנחם בזה.

סוזט מודחת וטוב שכך. טאלה מנסה להפוך ליורשת של אלייזה מהישרדות, אבל לאלייזה הבעות הפנים באות בטבעיות, וטאלה בפירוש משחקת, די מוגזם אם יורשה לי להוסיף. הגיע הזמן ל-HOH חדש. האם הפעם אמט יחזיר את כבודו שאבד כשהוא הפר את החוקים? לא, הוא נפסל יחד עם כמעט כולם באחת השאלות, ודווקא טופז היא ה-HOH החדש.

פרק 15

העונה הזו מתחילה להרגיש לי קצת כמו הישרדות גאבון, מלאה בטוויסטים מעצבנים ולא קשורים, רק שהטוויסטים כאן גרועים בהרבה. הוטו הכפול דפק את המשחק של טום, חד וחלק, למרות שיכול להיות שהוא היה מודח בלי קשר בגלל המתיחה שלו. כנראה האח החליט שזה לא מספיק, והחליט להשמיד לטופז את המשחק. אני לא מאמין שאיזושהי הפקה באמת החליטה לעשות דבר כזה, כמעט חשבתי שהמקביל הקנדי ליגאל שילון יקפוץ לבית ויצעק "אהההההההההההה פיספסת!" למעשה, יש רק תוכנית ריאליטי אחת שהייתה יותר גרועה מזו בתחום הזה, וזו הישרדות האיים הקאריביים. אני חושב שהיא קיללה פעם את ההפקה אחרי שמישהו חיבל במצלמות, ועכשיו מתחוור לי: ההפקה משחקת אותה אלוהים. חטאת? הלך עליך, הולכים לשנות סדרי עולם כדי לוודא שלעולם לא תזכה. אני לא מאמין, אבל אפילו יורם זק עדיף בעיניי כרגע.

מצד שני, סוף סוף AJ הודח. תודה לאל, אבל עכשיו כל מי שאני בעדו אוכל חרא. פאק יו, ביג בראדר.

פרק 16

לא יודע למה, אבל אני חושב שמרסלס נכנס לבית האח הגדול. הוא ממורמר, מתנשא ואליטיסט. אה רגע, זה לא הקול של מרסלס. זה אומר שזה כנראה גארי, שהיה פעם פייבוריט שלי. אם היה איזשהו חן בעונה הזו, הוא אבד. שני האסטרטגים הגדולים, פיטר ואלק, מתגלים כשני דושבגס גדולים. הם יכלו בכיף ללכת עם טופז וגארי לפיינל 4 ולהדיח את אנדרו, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, הם החליטו לבגוד בכוח למרות שזה רע למשחק שלהם, ואז עוד להוביל חרם על טופז. כמו שאמרתי, שתי נבלות שלא ראיתי בתוכנית ריאליטי כבר הרבה מאוד זמן.

לצערי, שני האחים למשפחת איש קריות (אלוהים יקח אותי, אני מתחיל להשתמש במונחים של רוקסין) משתתפים בוטו, וכך גם טאלה, כך שלטופז וגארי באמת אין סיכוי. קנדה הולכת על מסורת מן הדרום, לפרסם סרטים בבית האח. חלקם טובים מאוד (ראיתי את '21' שפורסם בעונה 9. אחלה סרט, חבל שהעונה היא הגרועה מכולן) וחלקם, אני מניח, פחות. כמובן, כשניסו להעביר את המסורת הזו גם להישרדות, זה היה... מזעזע. לאחר הוטו, נכרתת ברית פיינל 4 בין אמט, ג'יליאן, אנדרו וטאלה. האחים איש קריות נחשפו בטמטומם. הבגידה שלכם רק וידאה שלא תזכו, וכנראה תהיו בין ארבעת המודחים הקרובים. ברכותיי, אתם סתומים. ולחשוב שהייתם הפייבוריטים שלי
העונה הזו מסריחה.

למעלה