פורומים חדשים מחפשים מנהלים

פורומים חדשים מחפשים מנהלים

חושבים שיש לכם את הכישורים לנהל פורום? רוצים להיות באופן רשמי במשפחת
? בואו להציע מועמדות לניהול אחד מפורומים הבאים:
מעצר בית סדרה חדשה בה קיציס ופרידמן מגלמים את עצמם.
רוקדים עם כוכבים חוזר לאקרנים ואיתו הטירוף.
אל תפיל את המיליון - שעשועון ריאלטי מצליח מהעולם שמקבל גירסה ישראלית מושקעת.
חיים אחרים - דרמה בכיכובו של עוז זהבי כבחור חרדי לשעבר המשתלב בעולם המחול.
הסדרה איש משפחה מספרת את עלילותיה של משפחת גריפין המתגוררת בעיירה הדמיונית קוהוג.
צ'ארלי מתוך הסדרה שני גברים וחצי הוא רווק הולל המצוייד במיטב הקלישאות: בית על החוף, יגואר ונשים כמו גרביים, הוא עובד כמלחין ג'ינגלים לפרסומות ונהנה מהחיים.
עוד פורומים שרוצים להיפתח: חסמבה, בלו נטלי, הבורר. רוצים לדבר עליהם? זוהי ההזדמנות לפתוח בית חם לתוכניות ולסדרות שאתם אוהבים. לטופס בקשה לניהול פורום הקלק כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp בברכת חג שמח והמשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

daniel ben ari

New member
לא מסכימה איתך..

יש שם גם תגובות אינטיליגנטיות, זה שהן בוחרות בימין לא הופך אותן לרדודות..

זה לא זה בכלל

לא חושבת שמי שבחר בימין לא אינטליגנטי. בכלל, מה הופך את הדעה של רונה קינן ליותר חשובה מהדעה של כול אחד אחר. ההבדל היחידי שהדעה שלה מפורסמת ברבים. מה שלי היה נראה קצת תמוהה שאנשים מסיקים מדעותיה שהיא יוצרת פחות טובה, אפילו היה שם אחד שרצה למסור את הדיסקים שלה בעיקבות זאת. אני שואלת מה הקשר בין כיסא למלפפון?

daniel ben ari

New member
את שניהם אוכלים?../images/Emo3.gif

אני אולי טיפה יכולה להבין מאיפה זה בא.. הדעה הפוליטית שלי שונה מאוד משל רונה (לא שאני איזה ימינית קיצונית, אבל מספיק להיות במרכז בשביל להיות שונה ממנה בחשיבה) ולפעמים שאני שומעת התבטאויות שלה בהופעות זה מרתיע אותי.. מצד אחד אני גאה בה על זה שהיא מראה מה היא חושבת, לא מפחדת ו"משתמשת" בבמה שניתנה לה כדי שקולה ישמע, מצד שני הערבוב בין מוזיקה לפוליטיקה הוא הכרחי כשהיא מדברת על משהו פוליטי באמצע הופעה.. טוב לא משנה סתם פתחתי משהו לא קשור, מיותר לחפור על זה עכשיו

למעלה