פורומים מסוימים של תפוז אינם נטענים

פורומים מסוימים של תפוז אינם נטענים

בשעות האחרונות פורומים מסוימים של תפוז, למשל: משוב (168), חוק ומשפט (145), רשתות (20) ועוד, אינם עולים, ואין גישה אליהם. אשמח להתעדכן בדבר הסיבה לכך אם מישהו כאן יודע: האם הוחלט לסגור סופית את הפורומים האלה? האם כל התכנים שבהם עומדים להימחק בקרוב? ואולי להיפך: הפורומים האלה עוברים לאתר חדש, ודווקא אלה שנגישים כרגע (כמו פורום זה) ייסגרו? ואולי הבעיה אצלי בדפדפן (כרום, פיירפוקס)? תודה.

frankthe

New member
ראה הודעה שלי

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/71/184963263/מחשבים/תמיכה_טכנית אם תצליח להיכנס לקישור תראה שיש החלטה לסגור את הפורומים בתפוז. איך, מתי מה ישאר ומה לא יהיה פעיל - לא טרחו להודיעע והכי גרוע בעיני שהודיעו על זה בפורום שכרגע אין ך גישה אליו ולא בכל הפורומים כמתבקש

תודה, את זה כבר ידעתי

אך תהיתי אם נכון לעכשיו עדיין יש או כבר אין גישה לפורומים שציינתי, ואם אין, האם המשמעות היא שפורומים אלה יימחקו, או להיפך, שדווקא אלה הם הנבחרים הראשונים שעוברים לאתר החדש.

frankthe

New member
הי

אני frankthe, אתה עופר בן אברהם, גם אני לא מצליח להיכנס לאותם פורומים. בנוסף בחלק מהפורומים היוזר שלי עובד ובחלק היוזר שלי לא עובד... כלומר אני יכול לכתוב הודעה פה בפורום אבל בפורום אחר לא הצלחתי. הכי חשוב שנינו לא הנהלת הפורומים. נצטרך לחכות... &nbsp

למעלה