שרון המתוקה12
New member
פורומיסט-המדריך השלם.
אז...החלטתי לפתוח מאמר קטן (גדול) על הפורום, כיצד להתנהג בפורום..וכ´ו, תקראו, תגיבו, תאמצו.
אייקונים (אמוטיקנים) קודם כל, ולפני הכל, תכירו את כל האייקונים שנמצאים אינו כרגע:
|
|
יפה, לא?
ובכן, מתי משתמשים באייקונים? כאשר רוצים להביע משהו, לדוגמא אני כותבת שאני מאוד ביישנית, אז אני מניחה שהאייקון המתאים הוא-
נכון? ועם אני אומרת שאני עצבנית, אז האייקון המתאים הוא
הבנתם? עכשיו, כמבון שיש את ה
וה-
שזה כאשר אתם שואלים או כותבים משהו שיש בסוף סימן קריאה. באייקונים גם נוהגים להשתמש כאשר כותבים ברכה, לדוגמא: עד 120
וכך זה הופך את הברכה ליותר יפה וצבעונית. סיפורי אייקונים: לפעמים, בשרשורי
, אפשר לשרשר הודעה ובה סיפור אייקונים. מה זאת אומרת? לדוגמא:
הלכה עם
לשתות
, אך היא רצתה רק
. אך קצת יותר ארוכים. בדרך כלל זה מאוד נחמד וישנן תגובות חיוביות. (תגובות כגון: "כל הכבוד!" ו-"ממש יפה!" וכ´ו..) הרבה ילדים נהנים להוסיף אייקונים לחתימתם. עובדה: אייקונים, נקראים גם אמוטיקנים בכדי להוסיף אייקונים (אמוטיקנים) יש ללחוץ על "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה". הבנתם הכל על האייקונים
אם לא-פנו אליי במסרים. הדגשות מתי מדגישים? כאשר רוצים להבליט משהו, או כאשר אתם רוצים שישימו לב למילה או משפט מיוחד. איך מדגישים? לוחצים על "תחילת הדגשה", כותבים את המילה\משפט\מה שרוצים (לא כולל אייקונים) ולוחצים על "סיום הדגשה" הבנתם איך מדגישים
אם לא, פנו אליי במסרים. שרשור עם כולם מדברים על שרשורים, ואתם עדיין לא הבנתם מה זה-אז הנה. שירשור זה בעצם מלשון "שרשרת", כאשר מישהו פותח הודעה חדשה בעזרת "הוספת הודעה חדשה", ואתה\את רוצה להגיב על ההודעה, אז לוחצים על ההודעה ולוחצים על "הוספת תגובה". אז כותבים את מה שרצית בנושא ההודעה, ושולחים. שירשורי תמונות: שירשורי תמונות זה בעצם כמו שירשור רגיל, אבל של תמונות. מה זאת אומרת? לפעמים מישהו, ביום שישי (זהו יום שירשור התמונות ומלבדו אין לשרשר תמונות אלא שקשורות לתוכן ההודעה, על-פי חוקי הפורום) פותח הודעה של שירשור תמונות ובה הוא מודיע באיזה נושא. לדוגמא: "שירשור תמונות של...טובות השתיים!" אז אנחנו, מי שרוצה להשתתף בשירשור, מגיב להודעה, ובהודעה, הוא כותב מה שהוא רוצה בתוכן, (אם הוא רוצה), ויורד למטה עד לשתי השורות שמעל הכפתור "שלח", ששם שולחים את ההודעה. שורה אחת מעל הכפתור נמצאת שורה שלפניה כתוב "בחר\י קובץ", ובסוף השורה נמצא כפתור שקוראים לו "Browse" וכשלוחצים עליו, הוא מוביל אל תיקיות התמונות שלכם, ושם אתם בוחרים את התמונה הרצויה על ידי לחיצה בכפתור "Open". אז, אפשר לבחור כותרת לקובץ, אשר תופיע מעליו כאשר יפתחו אותו בנפרד (לחיצה על המשפט "מצורף קובץ ... (שם הקובץ) תביא אותנו לשם). שרשורי "אוף" או "עוף" או
, כיצד שתבחרו לקרוא לזה, הם בעצם שירשורי
אז...החלטתי לפתוח מאמר קטן (גדול) על הפורום, כיצד להתנהג בפורום..וכ´ו, תקראו, תגיבו, תאמצו.