פורטוגל מנצחת 6-5 את אנגליה בפנדלים

אתה רוצה לגרום לי לבכות יותר ממה...

שאני עכשיו בוכה? מצבי מעכיר ממשחק למשק. קודם גרמניה עכשיו אנגליה. למה.???

cobainos

New member
למה את אוהדת גרמניה?!?בקשר לאנגליה

גם אני עצוב אבל לפחות הנבחרת השנייה שלי(בעצם הראשונה,אני יותר אוהב אותה) הולנד עלתה!

אגולס

New member
יאללה הולנד!

גם אני אוהב את הולנד. במיוחד את ואן ניסטלרוי. הוא תותח.

למה אני אוהדת גרמניה? כי למדתי...

להפריד בין היסטוריה לספורט. אני אוהדת את גרמניה כי ככה זה אני אוהבת את הכדורגל הגרמני. אל תשאל למה כי זה ככה. מאז שהייתי קטנה תמיד אהדתי את גרמניה ואת אנגליה. ככה אני מוזרה.

cobainos

New member
אפשר להגיד עליו הרבה דברים

יפה הוא לא.ורוב אוהדי ומביני הכדורגל יסכימו איתי... אבל אנגליה וגרמניה זאת יריבות בנשמה איך את יכולה לאהוד את שתיהן?

על טעם ועל ריח... חחח אני מיוחדת..

חח כבר אמרתי את זה לא? חח אני יכולה. הנה הוכחתי את זה. לצד החולצה של גרמניה תלויה לה יפה החולצה של אנגליה.

cobainos

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo43.gifהולנד בחצי הגמר!../images/Emo13.gif

אימפריה!! סתם התחשק לי להחיות את שרשור הכדורגל הזה

aniviel

New member
בקשר להולנד...

ראיתי היום את המשחק, יותר נכון לומר, התחלתי לראות אותו בדקה ה120 חח מישהו מוכן להגיד לי מי זה המספר 6 הזה בנבחרת הולנד?? זה שהחמיץ את הפנדל שלו?? קוראים לו Cocu או משהו כזה והוא אחד הדברים היפים ביותר שראיתי בחיי!! חח
אני ואימא שלי התחלנו לריב על השחקנים. החלטנו בסוף שהיא לוקחת את השוער ואני לוקחת את מספר 6... קראנו לו ששי

אגולס

New member
כוכו משחק בהולנד. זה שהחמיץ משחק

בשבדיה ובאמת כל השבדיות מתות עליו.. אם שמת לב הם התפוצצו מבכי כשהוא החמיץ..חח... טוב יש לי עוד שעתיים בגרות אז אני חייב לזוז. זה לא נגמר החרא הזה...

אגולס

New member
תודה! עשיתי אותה הבוקר ונראה

לי שהלך לי טוב. אני מקווה... בכל מקרה סיימתי את כל הבגרויות ויצאתי לחופש! יוההווו!

cobainos

New member
היו שי מחמיצים בשבדיה

ו1 בהולנד המחמיץ מהולנד זה פיליפ קוקו ששיחק בברצלונה 6 שנים ועכשיו חזר לשחק בהולנד (פ.ס.וו איינדהובן)שדומה קצת לרובוט,אבל חופשי..חחח
העיקר שהולנד עלתה.חולה על הנבחרת הזאת ועל הארץ הזאת. אגב,הכוכב השבדי שהחטיא זה זלטן איברהימוביץ' שמשחק בהולנד,באיאקס אמסטרדם והוא באמת כוכב,אבל מכוער!ומה זה השם הזה?איברהימוביץ'?תחשבו רגע...זה שילוב של ערבי(איברהים) עם אשכנזי(מוביץ') מוזר ביותר

אגולס

New member
חחח יש לך עתיד באקדמיה

לצחוק. דוגרי שחקן מכוער. גם יש שם אחד שקוראים לו יעקובסון... אבל עכשיו הולנד די נדפקה כי היא מול פורטוגל בחצי גמר.. פורטוגל חזקה.

Y. Welis

New member
לא אשכנזי אלא רוסי: -ביץ' זו סיומת

שפירושה 'בנו של' (בד"כ ברוסית השם האמצעי הוא על שם האב).

למעלה