פורטים סגורים

boxerhamster

New member
פורטים סגורים

פתחתי פורטים בראוטר הוטבוקס לאקס בוקס one לפי מה שכתוב באתר של אקס בוקס... בדקתי ועשיתי זאת כמו שצריך וגם הגדרתי ip קבוע והכל טוב ויפה ה nat type על open ואני מצליח לשחק ברשת אבל תמיד כשאני בודק לראות אם הפורטים פתוחים על ידי כל מיני אתרים שבודקים זאת אז כל פורט שאני מכניס רושם לי שהוא סגור...למה זה?...אוסיף שראיתי בפורומים אחרים שרושמים שזה ידוע שהוטבוקס חוסם פורטים ושאולי עדיף לקנות ראוטר חיצוני ולהפוך את ההוטבוקס למודם??

rafid1

Active member
מנהל
אם עשית הפניה-הוטבוקס לא חוסם פורטים. מי ספקית האינטרנט שלך?

rafid1

Active member
מנהל
"הפניה" זה "לפתוח"...

תנסה לבקש מבזב"ל/הןט להחליף לך IP. היתה תופעה כזאת בהוטנט.
חפש במורד הפורום....

boxerhamster

New member
ראיתי

שיניתי היום ספק להוטנט ובדקתי ושוב מופיע לי בבדיקה שהפורטים סגורים בדיוק כמו שהיה לי בבזק בינלאומי וזה קורה גם כשהאקס בוקס דלוק ואני בתוך משחק רשת...וכן ראיתי את השאלה במורד הפורום אבל מה אני אמור לבקש?...שיחליפו לי אייפי או לבקש שיעשו לי סינון אתרים ואז האיי פי משתנה להתחלה עם ספרה 5?...תסביר לי מה לבקש מהם בדיוק?...תודה

rafid1

Active member
מנהל
אל תדאג, הם כבר יציעו לך את הסינון כשתבקש החלפה...

זה מה שהמוקד יודע לעשות...

boxerhamster

New member
כן אבל

לבקש סינון?...או לבקש החלפת אייפי?...ומה הקטע עם הספרה 5 לא הבנתי אם תוכל להסביר לי

boxerhamster

New member
רגע

אה הבנתי אני מבקש מהם להחליף אייפי והם יציעו לי סינון...האם לבקש מהם שאני רוצה אייפי שיתחיל בספרה 5?...ולמה בעצם?...כי רק כך פורטים יופיעו לי כפתוחים?...אם תוכל לעשות לי קצת סדר

boxerhamster

New member
לא שינה

העבירו אותי לסינון אתרים עם אייפי של 5...ועדיין כשאני בודק בכל מיני אתרים לראות אם הפורטים פתוחים מופיע כסגור...אבל הקטע הוא שאני מצליח לשחק ללא בעיה במשחקי רשת והנט טייפ תמיד על open...אז אולי להתעלם מהאתקים או מה?

rafid1

Active member
מנהל
תבדוק סיבות אחרות:ביטול סינון בדפדפן,ביטולFIREWALL/אנטיוירוס

והעיקר - שהכל עובד תקין. יש מצב לשכוח מזה...

boxerhamster

New member
ביטלתי

ביטלתי את הפיירוול במחשב וגם את האנטיוירוס כדי לראות אם זה קשור בהם ועדיין הפורטים מופיעים כסגורים...אגב אין לי אופציה של פיירוול בהוטבוקס משום מה...זה הוטבוקס 2...אולי עדיף לי לקנות ראוטר חיצוני ולהפוך את ההוטבוקס למודם?...הרבה אמרו שיש איתו בעיות

boxerhamster

New member
נראה לי ש...

אני הולך מחר להחליף את הספק בזק בינלאומי להוטנט ואז לבקש שיעשו לי סינון אתרים במידה ובלעדיו לא יתן לי לפתוח פורטים

למעלה