פורטלים גרועים

Ey@L

New member
פורטלים גרועים

פורטלים גרועים פורטלים בלי מבחר אתרים, בלי שירותים, בלי עניין, או שמץ מקוריות. אפשר להוסיף גם מעוצבים רע וכתובים עם שגיאות. אבל מה כן? יש להם שיווק עצבני. דפנה ארד במגזין אתרים של תפוז ------------------------------ תפוח - הפורטל החדש הקם מתחרה לתפוז? עם אות אחת הפרש פורטל תפוח לא נותן הרבה. החדשות מועתקות מאתר אחד, הבדיחות מועתקות מאתר שני, הצ`אט ריק, דף ההורדות והפורום עדין לא עלו, ובמועדון האייסקיו ישנם שלושה אנשים, וההורדות נמצאות תחת שרת אחר, אותו לינק חוזר שלוש פעמים כמובן, אבל יחסית לשאר הפורטלים הישראלים החמוצים, הוא מעוצב טוב (אין כמו מילה טובה בשביל לנקות לי את המצפון). האיזור המגניב יפה מאוד! מאה פרסומות עולות. כל חלק מהאתר גנוב ממקום אחר. עבודת שדידה מעניינת מאוד. חבל מאוד יש לאתר פוטנציאל. רואים שהוא אפילו למד קצת ג`אווה בזמן שהוא העתיק את הקודים מאתרים אחרים. הצ`אט הוא של רוטר.נט. הבדיחות הן מצחוק, התוכנות משלל אתרים. חבל. על האש - פורטל הנוער הלוהט בואו רק נגיד שהם קנו בשר בשוק של רמאללה, כי האתר מעוצב גרוע ולא משכנע. ``פורטל הנוער הלוהט``? נאמר בפרסום, אבל אינני רואה שום דבר שיכול להחשב כמתאים לבני נוער, או חם טיפה... אלא אם כן התכוונו לשתי כתבות הספורט היחידות במדור הספורט, או לפורום הרואה ואינו נראה, הבדיחות השקופות והלינקים החסרים. לעומת זאת התוכנות נחמדות, לשם שינוי, השירים גם הם להיטים, התמונות מדהימות באחת ומצחיקות בשנית, אבל שמישהו יסביר לי למה הפרסומות המעצבנות האלה קופצות לי מול העיניים?! בולבול - פורטל עם ביצים אחד מהמאפיינים של פורטל גרוע הוא הלוגו המעצבן שלו. ובכן פה הלוגו פשוט... בולבול. במועדון האייסקיו נמצאו הפעם 7 אנשים. מדור התוכנות הוא בעצם לינקים על לינקים לאתרי ווארז לא בהכרח טובים, הפורום ריק, ואינדקס האתרים כמעט שריק לגמרי. באתר יש אזור סקריפטים לאיי.אר.סי, ומספר שירותים נחמדים.

למעלה