פורטלים

רפרם

New member
פורטלים

מעניין השרשור שנפתח למטה. מעניין יותר האתר שמצאתי, אתר שמצלם אתרים שלמים ומעביר אותם לארכיב. אפשר באמצעותו לגלוש לאתרים כפי שהיו לפני מספר שנים. אז מצאתי את עמוד הקהילה של פורום אומנות ביואל, ומצאתי אפילו עמוד פורום שאני ניהלתי ביואל (אוי לבושה). שיעורי בית לא מצאתי (?)

nooriko

New member
אי אפשר להכנס לתוך ההודעות

נוסעת כבר מצאה את האתר הזה ונתנה אליו לינקים. ואין גם את כל התאריכים. אני עדיין חושבת שזה ואנדאליזם נוראי שהחריבו את iol. פשוט זוועה. למה אי אפשר פשוט לאכסן את הפורומים באיזה שרת, כולל הארכיונים של דפי הקהילה? מה כל כך קשה בזה? למה וואלה העיפו את הפורומים הישנים מהאויר? זה ממש לא מובן ואין בזה שום הגיון. כל כך מרושע וחסר תרבות.

רפרם

New member
אוי, הסיפורים שהיו שם

מאגרים עצומים של מידע שהלכו לאיבוד. כמעט כמו שריפת ספרים פומבית.

לא, זה יותר גרוע.

כי ספרים ששרפו במקום אחד - שרדו במקום אחר. אבל ברגע ש"וואלה!" הורידו את יואל מהרשת - זה פשוט איננו (חוץ מאשר אצל אנשים שהצליחו לגבות חלק מהחומרים).

neoM

New member
ובל נשכח שגם וואלה, אצלה

בפורומים מחקה עמודים שלמים. פורום הספרות של אריאנה מלמד- לא שרד ממנו כמעט כלום. ורפרם ידידי - קהילות נוער, היה שם פורום "שיעורי בית" עם תמונה שלי, אפילו. אח"כ עברתי אחר כבוד ל-וואלה, לשלושה חודשים, ואז זבנג-טראחחחח, ניתוק מהאינטרנט, בלי בושה, בלי הודעה מוקדמת, והצעה לנהל בהתנדבות, לא פחות!

עמית@

New member
גם אני אבלה על מות IOL

ודווקא היום נאמר לי שאתם פה- שרידי הפליטה ממה שהיה פעם. שלום

neoM

New member
הפליטה מפוזרת בכל מיני מקומות

את יודעת, גלות, חוק השבות, שארית הפליטה ושאר ירקות.. ברוכה הבאה

אמק

New member
אפרופו פורטלים

אז מצאתי איזה מוזיאון אינטרנטי אירי ,כפי שהבטחתי למישהי אולי כבר לא פה .. פרוייקטים לאינטרנט חלק טובים וחלק לא ....

למעלה