פורטל בלוגים חדש ומדליק
S shalom של הצאט New member 2/5/07 #3 לא, למה אתה חושב שאני צריכה לעבור לשם? מה רע לי בתפוז? ואיזה יתרון יש למקום הזה על פני תפוז?
ע עכבר כחול מדבר New member 2/5/07 #7 ואני יודע למה עברת לתפוז מלכתחילה! רצית להיות יותר יפה, יותר חכמה, ויותר טובה בדמקה!
S shalom של הצאט New member 2/5/07 #8 לא עברתי פתחתי כאן בלוג חדש שמתעסק בדברים אחרים. אני כבר ממזמן יפה, וממזמן חכמה, ואני לא אוהבת דמקה.
ע עכבר כחול מדבר New member 2/5/07 #9 לא אוהבת דמקה? חה! הצחקת אותי! אני יודע שזה מציק לך בנשמה שכל התפוזים כאן הרבה יותר טובים ממך בדמקה!
S shalom של הצאט New member 2/5/07 #10 כשהייתי קטנה אחותי הגדולה תמיד ניצחה אותי בדמקה. מתישהו החלטתי שנמאס לי להפסיד והפסקתי לשחק.
M mary lou New member 2/5/07 #11 אחותך כותבת בתפוז? כי אם לא, תזמיני אותה. אנחנו אוהבים אנשים שמנצחים בדמקה.
ה השרוט ממליץ New member 3/5/07 #13 סתם שאלתי לא חושב שיש לו יתרון על תפוז ואישית אין לי כוונה לפתוח שם בלוג.
ב בלו10גטל New member 2/5/07 #4 שלום לכולם קוראים לי ליאור, ואני בעל הפורטל. אני פה לענות על שאלות אם יש למישהו. ולתת מידע לגבי כל מה שמעניין אתכם. דרך אגב כרגע אין מערכת לפתיחת בלוגים. זה רק פורטל עם מידע.
שלום לכולם קוראים לי ליאור, ואני בעל הפורטל. אני פה לענות על שאלות אם יש למישהו. ולתת מידע לגבי כל מה שמעניין אתכם. דרך אגב כרגע אין מערכת לפתיחת בלוגים. זה רק פורטל עם מידע.
S siv30 New member 2/5/07 #6 אין לי זמן לבלוגים של תפוז אז עוד פורטל בלוגים זה ממש כבר מעבר לסיבולת שלי. בכל מקרה תודה!
א אדון נוטרדם New member 3/5/07 #12 איזה מדליק?? זה מדליק זה? נראה סתם מעפן, סלחו לי על הביטוי. חוץ מזה שיש שם בחוץ פורטלים הרבה יותר מגניבים כמו למשל opinion.co.il או ozrox.co.il.
איזה מדליק?? זה מדליק זה? נראה סתם מעפן, סלחו לי על הביטוי. חוץ מזה שיש שם בחוץ פורטלים הרבה יותר מגניבים כמו למשל opinion.co.il או ozrox.co.il.