פורטל לסלולר מגניב

שחר גם

New member
פורטל לסלולר מגניב

נתקלתי באחלה אתר סלולרי, עם קהילות, מסנגר, ICQ, והרבה דברים מדליקים, פשוט חובה. זה נקרא WWW.WAP.CO.IL.

PantchoDude

New member
הרמאות הכי גדולה שראיתי! כנסו!!

האתר מעוצב יפה, נראה אתר שמסביר את עצמו באופן מאוד מאוד ברור שזהו אתר עם תוכן סלולרי שגולשים דרכו בסלולרי וההורדת תכנים נעשית דרך זה ולא דרך SMS. באתר אין הסברים לגבי פרטיות הלקוח כגון העובדה שכביכול בשביל להוריד את התכנים אני צריך להירשם ולתת את המספר הסלולרי שלי, בתמימותי נתתי כי שירות WAP ואתרים המדגישים כי זהו שירות WAP אינם מתעסקים עם כסף ולרוב הם דיי חינמים. הזנתי את הסלולרי וקיבלתי קוד הרשמה וברגע שנכנסתי יכולתי לבחור תמונה או מה שזה לא יהיה. בחרתי סתם תמונה לראות איך אני מקבל אותה, אפילו ללא אישורי קיבלתי SMS עם הקישור לתמונה מה שאומר ששילמתי על התמונה שרק רציתי אפילו לדעת איך מורידים אותה אם זה הזנת קוד דרך הגלישה או הסבר הכי פשוט ובמקום קיבלתי SMS ... עכשיו זה עדיין לא אומר שאני משלם ... אבל פתאום ראיתי קישור בפונט קטן שלא היה שם קודם שקוראים לו "תקנון ומחירים" והתברר לי שאני שילמתי עכשיו 7 שקל על תמונה שלא ידעתי אם רציתי בכלל. עצם זה שהתקנון לא מופיע בדף הראשי ורק לאחר ההרשמה זה חוצפה והולכת שולל של כלל הציבור זוהי רמאות. להתרחק מהאתר הזה. אין בדברי כל קשר לנסות להשמיץ תנסו בעצמכם ותיראו

למעלה