פוריה התגוננות - זה סימן לעזרה בדחיפות

בלה ענת

New member
פוריה התגוננות - זה סימן לעזרה בדחיפות

אנשים בפורום שלנו התייחסנו לכתיבתך מכל הלב. לענות בכעס לאנשים שעוברים את התהליך הנוראי של פרידה מילד אהוב זה אומר שאת נמצאת במקום לא נכון, את זקוקה לעזרה מידית. זאת לא בושה לקבל מרשם או ללכת ליעוץ. אנחנו כולנו זקוקים לעזרה תמידית. רק שכל אחד ואחת מוצאים אותה בדרך שלו. אנחנו כאן כדי להיות קשובים ולא כועסים. מה שהיה בבית החולים תשכחי מזה, שם היית חייבת להיות חזקה. בפעם הבא כשתרצי לכתוב בפורום, תחשבי היטב.................... אמא של ענת אור ענת אור
06.05.1980-21.02.2007

שרון123

New member
לא להעלב../images/Emo24.gif

אני מודה שגם אני נפגעתי לרגע, כי אני בעצמי לוקחת רסיטל כבר כמה שנים, וכמובן נעזרתי כמה וכמה פעמים בפסיכולוגיות. לא חושבת שזה אומר שאני מסוממת או שמשהו אצלי לא בסדר. אבל כפי שנאמר, לא שופטים אדם בצערו

בלה ענת

New member
שרון אני לא נעלבתי

לכל בן אדם ישנה הזכות להחליט באיזה דרך לטפל בעצמו. לא כל בן אדם חזק בנפשו. ואם משהו לוקח תרופה והיא עוזרת, אז שיקח. אני לא לוקחת תרופות, ניסיתי פירחי בך. האם זה עזר? לא יודעת. לא פסלתי, המשכתי זמן מה. אני מתעצבת רק על האנשים הקרובים אלי שלא מצאו זמן ורצון בשבילינו. זמן כדי להיות איתנו. אני עובדת על זה לאט-לטא, הרי אין כבר לאן למהר, חוץ ממקום אחד בלבד שפעם לא עינין אותי. אני רואה שהכל משתנה סביבי, פרט לכך שענת אור אהובה שלי לא חוזרת זה גורם לתסכול ולגעגוע עוד יותר עמוק. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

למעלה