פוריות ועוד ב-
אנשים

פוריות ועוד ב-../images/Emo43.gif אנשים

שימו לב: מחר בשעות הבוקר פרופ´ דניאל זיידמן, רופא בכיר ביחידה להפרייה חוץ גופית בתה"ש, יתארח בפורום הורים בטיפולי פוריות וישיב על שאלות בנושא פוריות. אתם מוזמנים כבר להתחיל ולשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=183&msgid=90740232
פורום אופנה חוגג 5 – ומזמין אתכם לתחרות! אם יש לכם את הרעיון ללוגו המושלם לפורום, למה אתם מחכים? עצבו אותו עוד היום, ואולי תוכלו לזכות בפרס! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=90783429

orianush

New member
רוצים לארגן מפגש?

מפגש בלי יוסי.. חופשת חנוכה עכשיו וחשבתי אולי בא לכם לעשות מפגש קטן איפה שתרצו.. סתם ספונטני כזה.. נחליט על תאריך ומקום.. אפשר בתל-אביב כדי שיבואו כמה שיותר.. הפורום גדל מאז המפגש האחרון ויהיה נחמד להכיר את כולם אז מה דעתכם??

בכיף..

רק תודיעו לפני (ולא יום רביעי) אל תשאלו מה קרה לי עכשיו!! תמיד שנאתי שוטרים עכשיו יותרר בני זונוות תבינו בוחן תנועה צעק עליי! והוא כולה בוחן תנועה.. בן זונה! מזלו שהייתי מנומסת..

orianush

New member
חח שששש אסור לקלל

ונעשה הצבעה איזה יום רובם מעדיפים

אייל ני

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

אודליה ברוכה הבאה למועדון ......!!!! אבל על תשנאי את כולם כי חלק מהם שומרים עלייך!

1מאיוש

New member
חזרתייי !

אמממ אני לא יכולה בחנוכה ..
יש לי מלאא דברים שאני צריכהה לעשות ... ו ... חזרתי מאילת
היההה ממששש כיףףף ... הופעות אחלה סדנאות אחלה.. כללי .. : הכל טוב.. חוץ מזה ש150 רקדניות הגיעו לבית חולים בגלל הרעלת קיבה וחלק גדול מהן גם נשארו לאישפוז בבית החולים. וזה היה רק ממלון אחד "גלי אילת" שזה במקרה המלון שאני ההיתי בו .. אבל הכל בסדר איתי

איזה יבשים..

אנשים תתעוררו.. לכמעט לכולם יש פה חופש.... חוץ מאלה שעובדים או משרתים... (איך אני מזכירה לעצמי שיש לי שירות
) אין לי כח לזה כברר אוףף שיגיע פסח

טוב אז האמת

שזה רעיון מעולה. אבל אני באמת בשבועיים הקרובים לא יכול להתפנות. יש לי המון התחייבויות שנדחו בגלל חו"ל ובגלל שעקרו לי שן ואני מושבת כמה ימים, אבל בלי קשר אני חושב שזה יפה לעודד דברים כאלה, גם בלי כל הפורום ביחד, ובלי יוסי, אז אוריאן, אני אומר לכו על זה :)

orianush

New member
לא נורא.. תרגיש טוב :)

קח הרבה אקמול זה עוזר חח ונווו שתפו פעולה... אם רק הירושלמים רוצים אז נעשה את זה בירושלים

moranush86

New member
אני לא מגיבה כי

בעיקרון יש לי תכניות ליום חמישי אבל לא ידוע אם זה ייצא לפועל אז אני לא יודעת אם יום חמישי פנוי לי או לא. אריאלי - תרגיש טובב...

למעלה