פוריות ועוד ב-
אנשים

פוריות ועוד ב-../images/Emo43.gif אנשים

שימו לב: מחר בשעות הבוקר פרופ´ דניאל זיידמן, רופא בכיר ביחידה להפרייה חוץ גופית בתה"ש, יתארח בפורום הורים בטיפולי פוריות וישיב על שאלות בנושא פוריות. אתם מוזמנים כבר להתחיל ולשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=183&msgid=90740232
פורום אופנה חוגג 5 – ומזמין אתכם לתחרות! אם יש לכם את הרעיון ללוגו המושלם לפורום, למה אתם מחכים? עצבו אותו עוד היום, ואולי תוכלו לזכות בפרס! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=90783429

../images/Emo7.gif נצל"ש נוראי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קודם כל אני חייבת חיבוקי גדול כי אני נורא עצובה ועכשיו
אוף
אני לא מבינה מה קורה איתי בזמן האחרון אני רבה עם כל מי שאני אוהבת כולל החברות הכי טובות שלי
שרבתי איתן היום
אוף אני כזאת מבואסת למה
למה
למה
את כל מי שאני אוהבת אני מרחיקה ממנייייייייי היה איזה מישהו שבסופו של דבר כן החלטתי שבא לי עליו
ובמקום להיות איתו נחמדה וזה .. אני מביאה אותו איתי למיסבות וכאלה ובוקשי מתייחסת אליו
ואני לא יודעת למה אני עושה את זה. וכשאני רבה איתו אחר כך, ומישהו אחר בא להרגיע אותי אני מגעילה גם אליו. למה הפכתי להיות בן אדם דוחה ? לחבר הראשון שכן
אהבתי הייתי הכי מתוקה בעולם
אני יודעת שעכשיו אני תמיד חושבת פעמיים (אפילו יותר) אם לעשות את הטעות הזו ולהגיד שאפילו רק בא לי עליו בלי להגיד "התאהבתי" או "ממש ממש ממש בא לי עליו" אפילו להגיד בקטנה ולחשוב ככה אני מפחדת אבל איך הפכתי להיות כזאת דוחה? טוב אותו אחד גם הוא היה דוחה (עוד לפניי) אז לא נורא ... אבל לא כולם יהיו דוחים כמוהו ואני מגעילה לכולם איכס עלי אני שנאת את עצמי
איך אני חוזרת לעצמי

Maurey

New member
ניסית שוקולד?

סתם... לדעתי את צריכה קצת תקופת התאוששות, להיות רק עם עצמך, לבלות עם חברות וכו' ולעיניין מציאת בן זוג להניח בינתיים. חג שמח!

pieceofmadness

New member
שטויות!

מה זה להיות אותו הדבר?? את תהיי מי שתבחרי להיות, אם רק תרצי מספיק! לדעתי זו פשוט תקופה חולפת, תהיי קצת עם עצמך בכיף וקבלי את עצמך בסבלנות עד שתתאפסי. חבל לחתוך חברויות ככה. מה זה לא לדבר איתם?? נו, באמת. פשוט תבהירי להם שאת עוברת גל כזה, וקחי את הזמן עד שתחזרי לעצמך.
- זה כל הפינוק שאני יכולה לתת לך מרחוק.

תודה חמודה

את צודקת אני מקוהו שאני אצליח לשקם את מה שהרסתי למרות שעדין אני מרגישה מגעילה עם עצמי אני מקווה שזה באמת גל ושזה יעבור מהר לא כיף להיות מגעילה

תודה חמודה

את צודקת אני מקוהו שאני אצליח לשקם את מה שהרסתי למרות שעדין אני מרגישה מגעילה עם עצמי אני מקווה שזה באמת גל ושזה יעבור מהר לא כיף להיות מגעילה

pieceofmadness

New member
"אם אתם מאמינים שאפשר לקלקל

תאמינו שאפשר לתקן", אמר פעם מישהו חכם. אז שוב, קבלי את עצמך עם המון סבלנות, ואם רק תרצי מספיק - הכל בידייך! את כבר נשמעת יותר טוב, אז המגמה היא חיובית בהחלט....

pieceofmadness

New member
מה נראה לך:

1. נא צרפו לביבה שמנמנה 2. נאווה צירצרה לפני שמתה 3. נקניק צלוי לא שוכח 4. נאה צורת לשון שבורה 5. נינה צברה לי שבלולים 6. נבט צרעת לא שגשג טוב, לא נעייף אתך יותר...

Nimst

New member
קולולולולו

שני מבחנים מהגיהנום עברו, ועכשיו יש רק עוד אחד

למעלה