פוריים שמיחחחחחחחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
פוריים שמיחחחחחחחחחחחח../images/Emo149.gif

יום ללא פוליטיקה....אחלה חג שבעולם...ילדים מחופשים, שמחה וצהלה... חיפשתי את הקטנה לבראץ מדהימה, היתה הכי יפה בגןןןןןןןןן ועכשיו נוסעת לעדלאידע עם הופעה של יובל המבולבל..... תהיו שמחים.. לכל ילדי ישראל מאחלת פורים שמיחחחח ולכל הילדים בעולם מתפללת שיהיו רק מאושרים ושמחים....
|מסיכה|

מוחמד5

New member
פורים שמח ../images/Emo149.gif

משלוחי המנות התחילו להגיע, יש המון השנה... ראיתי ברשימת הפעילות המתוכננת - שאחד הפורומים של תפוז מגיעים לחלק מתנות - פורים שמח. המסיבה שלנו היא בנוסח הישרדות... וזאת לא המסיבה היחידה שאליה אנחנו מוזמנים השנה. נצטרך לצמצם.

ספיישל חסון

הראשון: מה אתה נותן לי אם שובר את הקרש עם הראש? השני: טרמפ לבית חולים הראשון: עאלק אתה הראשון:צילמתי אותך השני: אבל לא היה פלאש הראשון: עאלק אתה הראשון: וואלק GOD IS A DJ השני: אז מי הסלקטור? משה רבנו הראשון: עאלק אתה הראשון: מי שמתעסק מתעסק עם כל המשפחה שלי השני: אבל אתה יתום הראשון: עאלק אתה הראשון: זאתי חמה עליי אני מריח את זה השני: הרגע הפלצתי הראשון: עאלק אתה הראשון: בחורה זה כמו מצית מדליקה אבל שאתה צריך אותה אתה אף פעם לא מוצא השני: קח גפרורים הראשון: עאלק אתה הראשון: אני אוכל אותו בלי מלח השני: זה אבטיח הראשון: עאלק אתה הראשון: רק מרגול תביא שלום יש לך מה להגיד על זה? השני: לא הראשון: עאלק אתה אכושרמוטה ינען זוברו אכו גכעשגגחדבכעךלחלל http://www.youtube.com/watch?v=rVAyQvO2rHg&feature=related

מוחמד5

New member
אךךךךך יא רב

זה אחלה חג, מהבוקר רק משלוחי מנות.......אךךךךך יא בטני

THE WIZARD 55

New member
חזרתי גמורה..

אלוהים כמה רעש הילדים עושים
עדלאידע מדהימה, יובל המבולבל הביא אלפים של ילדים יותר מיום העצמאות חחחח יו, הולכת לשתות תה עם נענע ואיזה אוזן המן.. מחמד די לטחון חחחח גם אני קבלתי, והכנתי מה זה יפים

למעלה