פורים אילת

gal dolev

New member
פורים אילת

מחר בלילה השכב"ג בכל השבטים נוסע לאילת. כרגע לפי המתוכנן הטיול הוא שכבתי (ארצי), כלומר כל שכבת י' הארצית ביחד כל שכבת יא' הארצית ביחד וכך גם יב'. חוץ מבאוטובוס ואלי קצת בערב לא יהיה זמן שבטי. בצופי ים הרצליה שבט דקר אנחנו מעדיפים שהטיול יהיה שבטי על מנת לגבש את כל האנשים בשכב"ג, אם יש עוד שבטים שחושבים ככה תגיבו וננסה לשנות את זה.

gal dolev

New member
ממש חשוב!!!

בשביל שנוכל לשנות את ההחלטה שבפורים אילת נהיה לפי שכבות ממש חשוב שכולם יכנסו ויגידו מה הם מעדיפים! אנשים תנסו לחשוב מה הכי יעזור לכם בתור שכב"ג ובכלל מה הייתרונות והחיסרונות של כל דבר!

אני מעדיף באופן שבטי

רק בשביל גיבוש השכב"ג בשבט... זה לא הגיוני שנתחלק שביעיות-שמיניות ושישיות כי אז חוץ מכיף לא מרוויחים הרבה...

moshikoha

New member
גם אני מעדיף שניהיה עם השבטים

אם מישהו שואל למה שישאל באופן אישי :p

Anogs

New member
../images/Emo45.gifמסכים

מסכים עם מה שאמרו ואין לי מה להוסיף.

שכבתי..

ככה זה כל הזמן... מה הדפיקות לשנות את זה עכשיו!!! בשביל להנות לפחות עדייף להיות שכבתי, ובלהתחשב שזה טיול אחרון לשמיניסטים! וכדי להתגבש בשכב"ג יש פול דרכים אחרים לעשות את זה לא צריך את פורים אילת בשביל זה

לא מדוייק

לא מדוייק. אמנם לפני שנתיים זה היה שכבתי, אבל שנה שעברה זה היה שבטי. ואם זה היה שמיניסטים לחוד ושישיסטים שביעיסטים ביחד אז מילא, אבל זה יוצא הכי מטומטם כשזה שביעיסטים שמיניסטים ביחד ושישיסטים לחוד. ככה זה גם לא טיול אחרון של השמיניסטים , כי הם לא לבד, וגם השכב"ג של שנה הבאה לא מתגבש, ואנחנו די מתקרבים לסוף שנה... כשזה לא טיול של שמיניסטים, וזה לא מגבש את השכבג, אז מה יוצא לך מזה? כיף וצחוקים יהיה לך לא משנה מה... אגב מי אתה?

goomal

New member
חיפה שליטה

שמיניות חיפה יוצאים לבד!!! לאילת לא לקיטנה.

למעלה