פורים בפתח ואני במתח

פורים בפתח ואני במתח../images/Emo67.gif

מחפשת רעיון עבורי ועבור הבעלול לתחפושת "מדליקה" ...אבל לא קשה להכנה
תודות מראש

רונה 2346

New member
תחפושת מימי השובבות -

שום דבר. אחד עונד שרשרת של שום על הצוואר ובמתניים וראש שום על כל כף רגל. זר על הראש עשוי שומים - השני (צילמתי את עיתון דבר -הזכור לטוב) להכין מהעיתון בעזר נייר דבק מעילון - עוטף עצמו בעיתון - והרי לך - זוג שהוא בעצם "שום-דבר". בהצלחה - תבלו בכייף רונה

ווקשה...../images/Emo140.gif

תחפושת צריכה להיות-
פשוטה להכנה
קלה ,שתאפשר ניידות מהכרותי את הנפשות הפועלות הכי יתאים לכם להתחפש לזוג ראפרים
כל שאת צריכה...... חולצות טישרט גדולות עם כתוב באנגלית רצוי בצבע אדום מכנס ג'ינס כובע קסקט שרשרים טבעות את הכל את יכולה להשיג בשווקים עלות 2 תחפושות גג 100 ש"ח! תוכלי לצבוע את הפנים בצבע שחור להרגיש הכי קרוב למקור , להכנס למסיבה בצעדי מוזיקת היפ הופ והרי את מסודרת!

אולי לבת הוואי?

אני חושבת שיש לי את האביזרים אם את מעוניינת אני אלך לבדוק. ואת בן זוגך תלבישי במכנסי ברמודה לבנות, חולצת הוואי פרחונית וכובע. ויש לי עוד משהו - אבל הוא גס. רוצה לשמוע?

bat41

New member
ומה דעתך על

ערס מצוי בשבילך ופריחה מצויה לצידו- עבור הבעלול? הערס מורכב מ: פאה שחורה בסגנון ג'ג'ו חלסטרה. חולצה לבנה עם כפתורים. מכנסיים גבריים. זוג גרביים תחוב בין הרגליים (שיבלוט כמובן) .שרשר זהב ענקקקקי בצורה של חמסה או משהו בסגנון (יש בחנויות). צרור מפתחות גדול עם סמל של B.M.W .עם עיפרון שחור ציירי לך שפם וזקן ושערות על החזה. אם בא לך אפשר להשחיר שן אחת ואז זה כאילו שחסרה שן. מה שעושה את התחפושת זה ההליכה והדיבור ומידי פעם לשלוח יד לאיזור החלציים ולסדר את החבילה... התחפושת של הפריחה כוללת פאה בלונדינית ( רצוי להשחיר את השרשים) . בגדי נשים עם הרבה נצנצים, פאייטים ופריטים מנומרים. לפני כמה שנים זכיתי במקום הראשון עם התחפושת הזאת . מדליק וקל מאוד!!

ומה דעתך על...

את מתחפשת לגבר הוא מתחפש לאישה ובעלי תמיד זכה בתחרות תחפושות בתור אישה,חחח ואפשר זוג מלאכים את פייה הוא מלאך קונים כנפיים וכתב ב- 20 ש"ח בחנות אביזרי תחפושות וצריך בסה"כ סדין לבן ואם תרצי עוד שיפור לעניין אז לא בעיה רק תגידי ואכנס לפרטים מדוייקים

פורים בפתח../images/Emo151.gif

אני מחפשת רעיון היתולי למשהו שאפשר לתת במשלוח המנות. אני אשמח מאוד לרעיונות היתוליים.

שלומלום לך צפורה נחמדת ../images/Emo140.gif

לומג טיים נו סי..... יש בחנויות ממתקים סוכריות בתפזורת בצורת שיניים תותבות ועוד שכאלה , בחנויות הכל בדולר ראיתי קופסאות קטנות מקסימות לאריזת מתנות וגם משלוחי מנות מה דעתך? צרפי תמונת קומיקס אותן תפיקי מאינטרנט , את התוכן תוכלי למלא בכתב ידך. חקשמייח ותבואי לעיתים קרובות יותר

כייף להיות כאן../images/Emo24.gif העניין הוא שרציתי משהו

היתולי לא בדמות מאכל . לא יודעת מה? זו הבעיה... אני כן יודעת שאני רוצה משהו שיעלה חיוך על פני מי שיקבל את משלוח המנות

למעלה