למה זה במתח ולא חיבה - שיש בפורים
מההודעות שלך ילד מתבגר אתה, אך כנראה שעוד לא בוגר. הגיל לא משנה- העיקר "תרגיל". יש ילדים שמתבגרים בגיל 10, כשאמא מלמדת איך "לעשות דייסה לאח מאבא אחר", ולהחליף לו חיתול. עברתי גם זאת, ובדיעבד אומר לך - זכור לי בכיףצ היום ששבתי מבי"ס שלי, והיה עלי לנקות את הקיר הקרוב למיטת התינוק בן ה 3 "לפני שאמא תבוא ותראה, והכיף של זכרוני הוא בעיקר מכך שאחרי שהחלפתי לו וניקיתי סביב והספקתי לנוח עד בוא אמנו - בארוחת הערב הצוציק "הישוויץ" שאחיו הגדול - "סידר את אמא וניקה יותר טוב ומהר ממנה"! צחק עלי ילד, אתה לא היחיד שצוחק על זה! אז מה אתה מודאג - מזה שלאבא שלך יש חברה- או מזה שיש לך אחים - לא מאותם ההורים בדיוק? אתה שיך כיום לאותם אנשים שהגורל עשה אותם "יותר בני משפחה מהמרובעים" שיש להם אחים/אחיות מאותם הורים.יש לך "משפחה מורחבת, וככל שירבו - כן ייטב לך אם(רגע -מחק מילה אחרונה)כאשר תהפוך אותם למשפחה שלך ללא הבדל דת מין וגזע. זאת תעשה רק כאשר תחליט בתוך האני המוחי שלך: אם החברה של אבא היא יפה עבורו , ואם היא מפגינה יותר אהבנהמאמא אליו - אני שמח שאבא יהיה שמח, כי אני ב ע ד אבא שלי מאושר ושמח כלהיום -כל יום! ואל תהיה כבד מדי- המסיבה בעיר הגדולה- בכיתה יסודית בבי"ס שלא למדת בו, לא "פיצוץ בשבילך"? יש לי הצעה- לך ולמשפחתך המורחבת - ביום ב´ בבוקר בואו לבקר במסיבה "שלנו"כאן: יש מסכות מגבס, יש מטפלות בוגרות ונעימות מגע. יש גם עוד כ 25 חולים סיעודיים, חלקם בכיסאות גלגלים,יש צוות המרקום- עוד כ 10 עובדים, יהיו כמה וכמה בני משפחות, גם הילד שלי- עם חברתו(לא נשואים),וגם אני!ועוד יהיו- נגן עם אורגן וזמרת, והרבה חום, מתנות ואהבה- ויהיה כיבוד כבד לעייפה. בואו תגידו שהזמנתי אתכם - וקחו מעט מהאהבה של פורים כאן. ואם לא תבואו - שיהיה לכם כיף ואהבה-אחד מהשני ותתחדשו על השימחה והחברות- ושירו "let the sunshine in!". ושיהיה לכם אור.