פורים בפתח וכולנו במתח

פורים בפתח וכולנו במתח

כאילו - מה עושים עם הילדים הנודניקים של חברה של אבא שלי? הם רוצים שאני אבוא איתם למסיבה מפגרת בבית ספר שלהם, ולי זה ממש לא מתאים. אם אני אגיד שאני לא רוצה אבא שלי יעשה לי פרצופים עד פורים שנה הבאה. אם אני אגיד שכן, דפקתי לעצמי את כל החג. למישהו בא ביקור בבית ספר יסודי במסיבת פורים של כיתה ג´?

• הוא כזה......מעצבן?

כשאבא שלי התחתן והבן של אישתו הגיע......הוא גדול ממני באיזה 4-5 שנים... וניסיתי להיות הכי נחמד שאני יכול...אפילו שהוא לא דיבר איתי בגרוש! האמת גם אבא שלי שונא אותו אבל........ ככה אם אפשר לשאול בן כמה אתה....

איזה קטע - שמתי הודעה והיא נעלמה

אבל מצאתי אותה בכרטיס האישי שלי: אני בן 16ו מליץ יושר / ילדים להורים פרודים √ אבל זה מצחיק, כי אתה מדבר על הצד השני של מה שאני מתאר. חי כאילו - כאן אני הגדול, והילדים נורא נדבקים אלי. ואתה מתאר שאתה היית הקטן, והילד הגדול התעלם ממך.

כן ניסיתי .....והוא התלהב לענות אז

עזבתי...אם הוא ירצה לדבר איתי אחלה... הוא בא כאורח.... הוא עכשיו לא במדינה... האמת היה לי קצת רע כשהוא בא... הוא גר בחדר שלי במיטה שלי ואני ישנתי על הספה...! הוא השתלט לי על הארון (בלי שאני אפנה את הבגדים שלי ) הוא בא חולה... הוא כיבה סיגריה על המקלדת של המחשב שלי! ובכל זאת לא שנאתי אותו !!!

אני מבטיח לך דבר אחד...

אני בחיים לא אכבה סיגריה על מקלדת של מישהו
האח החורג שלך (איך להגדיר אותו?) בטח לא גולש בפורומים...

adam65

New member
אני חושב שאתה קצת מגזים...

אני לא מאמין ששעתיים במסיבת פורים בבית הספר היסודי "ידפקו" לך את כל החג. ואני גם לא מאמין שאבא שלך יעשה לך פרצופים כל כך ארוכים אם לא תלך. אם יש לך תכניות בדיוק לזמן שבו מתקיימת המסיבה הזו, תאמר לאביך שעם כל הרצון להיות נחמד, הפעם זה לא ילך בגלל שאתה מתוכנן כבר לדברים אחרים. אולי הוא לא יאהב את זה, אבל הוא יבין ויחיה עם זה... אם אין לך תכניות אחרות, אז אני לא מאמין שכל החג "ידפק" בגלל זה, בשבילך זה מאמץ קטן, לילדים זו שמחה גדולה...

בסדר - יכול להיות שאתה צודק

אבל להישאר שעתיים במסיבה מפגרת בכיתה ג´? מה בדיוק אני אמור לעשות שם? לשיר ליצן קטן נחמד?

Playground Girl

New member
אני בכלל לא מבינה למה

אתה חייב ללכת איתם... בשביל מה יש להם הורים??.. אבל אם אתה רוצה או שאין לך ברירה... לא, פשוט תשב שם ותיראה נלהב או משהו כזה. ואתה לא חייב להישאר שם שעתיים... נוכחות של שעה זה מספיק בהחלט.

העניין הוא כזה

אני מגיע לאבא שלי (שזה בעיר הגדולה יחסית לאיפה שאני גר קבוע) ליומיים, וביומיים האלה אני צריך לקחת את הילדים. ההורים שלהם יבוא גם - זה בדיוק הקטע, של להיות משפחה (יה רייט), ואני לא יכול ללכת באמצע כי עוד אין לי רשיון, אז איך אני אחזור? אז נכון שגם יום אחר כך תהיה מסיבה וזה, אבל יוצא שאני מפסיד את הכיף של העיר הגדולה (מי ישמע, ניו יורק עשיתי מזה). נכון שזה לא סוף העולם, ויהיו עוד מסיבות, ובלה בלה בלה. אבל בתכלס אין לי מה לעשות איתם בבית ספר, ואני לא רוצה להעליב את כולם ולעשות להם דווקא. בלה אולי אני אתפשר איתם על שעה ו- ואחר כך שיורידו אותי בעיר

אני לא חושב שהבעיה היא הילד !!!!

אני חושב שהבעיה היא שאתה בא לאבא שלך ליומיים ואתה מצפה להיות איתו ! ואז הוא שולח אותך עם הילד !! נכון ? אני מנסה להיות : ורדה גולדמן או רועי רזיאל זקונט

תעבוד על זה ../images/Emo3.gif

אני לא יודע אם הבעיה היא אבא שלי. בטח במחשבה שלו זה דווקא מאוד משפחתי כזה שנצא כולנו למסיבה עם הילדים שלו ושלה (כאילו). ועכשיו שאני חושב על זה הם בטח ירצו ל"בלות" ביחד גם אחר כך. נפלתייייייייייייי

Playground Girl

New member
אוקיי נראה לי שהבנתי..

ואוף... עכשיו אני יודעת מה מחכה לי בשנה הבאה, כשההורים שלי יגורו במרחק ענקי אחד מהשניה!! לדעתי אתה צריך לבלות לא רק זמן עם כל המשפחה... אלא גם עם אבא שלך לבד... אז תהיו שעה במסיבה הזו, ואחר כך תלכו אתה ואבא להסתובב בעיר... זה כיול להיות ממש נחמד, אבל זה גם תלוי ביחסים שלך עם אבא שלך. איך איך איך
איך אני

למה זה במתח ולא חיבה - שיש בפורים

מההודעות שלך ילד מתבגר אתה, אך כנראה שעוד לא בוגר. הגיל לא משנה- העיקר "תרגיל". יש ילדים שמתבגרים בגיל 10, כשאמא מלמדת איך "לעשות דייסה לאח מאבא אחר", ולהחליף לו חיתול. עברתי גם זאת, ובדיעבד אומר לך - זכור לי בכיףצ היום ששבתי מבי"ס שלי, והיה עלי לנקות את הקיר הקרוב למיטת התינוק בן ה 3 "לפני שאמא תבוא ותראה, והכיף של זכרוני הוא בעיקר מכך שאחרי שהחלפתי לו וניקיתי סביב והספקתי לנוח עד בוא אמנו - בארוחת הערב הצוציק "הישוויץ" שאחיו הגדול - "סידר את אמא וניקה יותר טוב ומהר ממנה"! צחק עלי ילד, אתה לא היחיד שצוחק על זה! אז מה אתה מודאג - מזה שלאבא שלך יש חברה- או מזה שיש לך אחים - לא מאותם ההורים בדיוק? אתה שיך כיום לאותם אנשים שהגורל עשה אותם "יותר בני משפחה מהמרובעים" שיש להם אחים/אחיות מאותם הורים.יש לך "משפחה מורחבת, וככל שירבו - כן ייטב לך אם(רגע -מחק מילה אחרונה)כאשר תהפוך אותם למשפחה שלך ללא הבדל דת מין וגזע. זאת תעשה רק כאשר תחליט בתוך האני המוחי שלך: אם החברה של אבא היא יפה עבורו , ואם היא מפגינה יותר אהבנהמאמא אליו - אני שמח שאבא יהיה שמח, כי אני ב ע ד אבא שלי מאושר ושמח כלהיום -כל יום! ואל תהיה כבד מדי- המסיבה בעיר הגדולה- בכיתה יסודית בבי"ס שלא למדת בו, לא "פיצוץ בשבילך"? יש לי הצעה- לך ולמשפחתך המורחבת - ביום ב´ בבוקר בואו לבקר במסיבה "שלנו"כאן: יש מסכות מגבס, יש מטפלות בוגרות ונעימות מגע. יש גם עוד כ 25 חולים סיעודיים, חלקם בכיסאות גלגלים,יש צוות המרקום- עוד כ 10 עובדים, יהיו כמה וכמה בני משפחות, גם הילד שלי- עם חברתו(לא נשואים),וגם אני!ועוד יהיו- נגן עם אורגן וזמרת, והרבה חום, מתנות ואהבה- ויהיה כיבוד כבד לעייפה. בואו תגידו שהזמנתי אתכם - וקחו מעט מהאהבה של פורים כאן. ואם לא תבואו - שיהיה לכם כיף ואהבה-אחד מהשני ותתחדשו על השימחה והחברות- ושירו "let the sunshine in!". ושיהיה לכם אור.

למעלה