פורים מתקרב ובא..

פורים מתקרב ובא..

למה אתם מתחפשים (אם בכלל) אם אתם לא מתחפשים אז למה?!!?!? למה התחפשתם שנה שעברה? מה תוכניותכם לפורים הקרוב.?

עונה :)

למה אתם מתחפשים (אם בכלל)- ממחזרת תחפושתץ משנה שעברה (קצת מתבאסת על הקטע שאין לי משו חדש אבל עדיף על כלום..) אני מתחפשת למוכרת בלונים אבל השנה אני ישדרג.. אם אתם לא מתחפשים אז למה?!!?!? מתחפשת ואפילו דאגתי לעבוד בצהרון באותו היום כדי להתחפש.. למה התחפשתם שנה שעברה? מוכרת בלונים-אם אני יצליח אני יעלה תמונה.. מה תוכניותכם לפורים הקרוב.? ביום רביעי להתחפש בצהרון ולחלק לילדים בלונים.. בחמישי לא יודעת ובשישישבת טיולים עם שכנה שלי והילדים שלה...

חג פורים שמח לכל ילד וילדה, לכל גננת וסייעת

וגם לסמינריסטית
( זה מה שקורה כשכבר חודש מתעסקים בפורים ומכינים בערך 300 מסיכות ורעשנים
). אני קניתי ב"אודם" תחפושת של פיה- תחפושת ממש יפה ומקסימה ואני עדיין מתלבטת אם ללכת למסיבת פורים בגן איפה שמתנסה, כי זה אומר שאני אפסיד את השעתיים הראשונות ואוכל להיות רק שעה עם הילדים, אבל ממש בא לי לראות אותם מחופשים ולבוא מחופשת. יש מסיבה מהעבודה של הבחור ויש מצב שנקנה תחפושות של דארת ויידר וליאה מ"מלחמת הכוכבים", הבחור מאוד אוהב את הסרט ודי מנסה לשכנע אותי, נראה איך זה יראה ומה המחיר ואז נחליט
.

../images/Emo27.gif../images/Emo151.gifעונה לסקר הקצרצר../images/Emo151.gif../images/Emo37.gif

למה אתם מתחפשים
אני לא חושבת שאני אתחפש
אם אתם לא מתחפשים אז למה
הבחור לא משתף איתי פעולה
למה התחפשתם שנה שעברה
שטן
["כל השנה אני מלאך.."
]
מה תוכניותכם לפורים הקרוב
אני ממש רוצה לטייל איפשהו.. יש למישהי רעיון

maiky17

New member