פורים, פורים, פורים בא ואתו - - - -

אורלי14

New member
פורים, פורים, פורים בא ואתו - - - -

השמנה רבה... יומיים של סעודות, ממתקים ועוד ועוד. מה עושים?!

מה עושים? מנסים להתאפק

אני יודעת שקשה אבל אין ברירה לדעתי עדיף להמנע לגמרי מאוזני המן ובסעודה לאכול את הדברים שפחות משמינים בהצלחה אני יודעת שקל לכתוב את זה - ליישם??? אכתוב דיווח מחר בערב

חן123

New member
אצלנו דווקא נטול סעודות

הקושי היה סביב משלוחי המנות בגן...

אורלי14

New member
מה זה נטול סעודה?

בפורים של המרכז אנחנו סועדים אצל הגיס במרכז, בפורים של ירושלים - בביתנו. זו ממש מצוות היום. אחת מארבע. לא מוותרים! אבל באמת לא נגעתי באוזני המן, ובסעודה אכלתי רק מה ששמתי לי בצלחת, וזה השתדל לא להיות הרבה. אכלתי כן מיני אגוזי וכדו' פעם אחת ביום, אבל אני לא מצטערת. זה המון זמן מאז שאכלתי משהו כזה בעבר הקרוב.... נראה איך יעבור מחר.... פורים שמח!

חגיתלה

New member
נושמים עמוק ו----מתאפקים

למזלי הרב אני לא חובבת של מתוקים ובטח לא של אוזני המן. בחודשיים האחרונים מאז שהתחלתי את הדיאטה בכלל לא בעייתי לי. אבל אם ממש קשה לך וממש בא לך - אני מאמינה בלאכול אחד. אני לא מאמינה שדיאטות בהן נמנעים לגמרי ממשהו מתוק וטעים וחשקי מדי פעם. חג שמח

לא התאפקתי../images/Emo7.gif

אל השלמתי עם זה שלא יצא השבוע ללכת לסטודיו שלושה ימים, ושטעמתי מכל טוב - אז אני מתנחמת שבדיוק לפני פורים נשקלתי וירדתי ק"ג ועכשיו עד פסח, חוזרים למסלול נגמרו הכיופים בנות , זכרו, המטרה שלנו זה אורך חיים בריא ותזונה מאוזנת כל חיינו, אז ברור שלעיתים נחרוג קצת ונחטא קצת, כי אחרת לא נוכל להתמיד לאורך זמן . . . . אז על תקשו על עצמיכן יותר מדי

למעלה