פורים = פיגועים ?

פורים = פיגועים ?

הפיגועים הנוראיים ! תיזהרו תפקחו עשר עיניים, החמאס התחזק בשבועות האחרונים במיוחד עם הסכם מכה הם ינסו להוציא לפועל פיגועי ראווה להחליש את ישראל ולהתסיס את המצב באזור. ולמי שלא יודע, הערב היו התראות ממוקדות ברחבי גוש דן, דרום ת"א, מרכז ת"א, בת ים וראשון. על ההתראה בראשון ידעתי ממקור מוסמך שקשור למשהב"ט. ולפני כמה דק' ידידה טובה שלי חזרה מאזור גן העיר עם אמא שלה והיה שם חפץ חשוד, כל הכניסות בראשון נסגרו והיו שם המון המון כוחות בטחון, ידידה שלי שאלה את השוטר מה קרה, והוא אמר שמצאו מטען חבלה! אני מדגיש, מטען חבלה, ולא חפץ חשוד. היזהרו, ראשון עלתה על מפות המפגעים מעזה והגדה. לחיילים שבינינו פקחו 10 עיניים באוטובוס, היזהרו ברחובות. אני לא אומר להפסיק את השגרה כי אסור לתת להם לנצח.. אבל זה מפחיד. זה אמיתי ופה ועכשיו.

חדשות ערוץ 1 !

מחבלים נתפסו בבת ים והובילו את המשטרה למטען הנפץ, חגורת הנפץ בראשון לציון..!!!

Fragile rose

New member
חסמו את כל העיר

בערך 15 ניידות. למכוניות אסור לעבור לאוטובוסים אסור לעבור המון מצ עצבנים

מתי נבין שרק הפרדה אתנית

תוביל לשלום אמיתי. שמעון פרס הבין את זה כבר בשנתיים האחרונות ומקדם רעיונות של הפרדה מוחלטת ערביי ישראל לפלשתין, יהודים מתנחלים לישראל, שיקחו שטחים יבנו מדינה ויהיו עצמאיים ורחוקים מאיתנו. ערביי ישראל, הפלשתינים שאנחנו שולטים עליהם, והשב"חים שחודרים לארצנו המחוררת הם הגידול הסרטני הכי מסוכן שצמח למדינה בכל שנות קיומה. עלינו לפעול בשיטת הפרד ומשול. בואו נשלוט על מה שיש. לביצוע הרעיון לא קיימת בעיה מעשית או טכנולוגית כפי שרבים מחבריי השמאלה פנה יטענו קיימת בעיה מוסרית של להוציא אנשים מבתיהם ולהעביר אותם. לא נראה לי שב1948 הייתה לנו את הבעיה המוסרית הזאת. לא נראה לי שהפסדנו אז במלחמה. לא נראה לי שבהתנתקות הייתה לאריק שרון ז"ל (למי שואל למה ז"ל, כי בשבילי הוא מת ברגע שהוא מסר אדמות מולדת והפריד את מלח הארץ ששפכו דם על אדמתם ועיבדו את אדמתם אשר אריק ולא אחר שלח אותם אליה.) בעיה מוסרית לעקור משפחות ויישובים מאדמתם. אז בואו נמחוק את פנינו יפיי הנפש מעל לפני האומה ההולכת ומדרדרת. בואו נקים בשנית את מדינת היהודים.

cobainos

New member
איך שרון אמר

פיתחת תסביך של משיחיות. "נקים בשני את מדינת היהודים" המדינה הזאת לא תיפול בגלל שטחים וגם לא בגלל הערבים ואתה יודע את זה. הלוואי והיה אפשר לעשות הפרדה אתנית אבל אל תשווה את ההתנתקות שכללה פינוי שטח כבוש שע"פ האו"ם בכלל אסורה ההתיישבות בהם לפינוי של אנשים שנמצאים במקומות שלהם דורות על גבי דרות. ההבדל הוא גדול מאד הן בשנים והן בכמויות. לא שאני מזלזל ביוצאי גוש-קטיף מה גם שהם תקועים במצב מאד לא נעים, אבל "שרון מת בשבילי..." נו באמת. ואתה הורג אותי עם השפה הזאת.

mary17

New member
המון פקקים

לקח יותר מ45 דקות להגיע מבת ים לראשון אבל העיקר שהכל בסדר עכשיו ושמצאו את המחבל ואת המטען כל הכבוד למשטרת ישראל על העירנות!

סבינה89

New member
בהחלט כן...

מבי"ח תל השומר עד ראשון היה פקק של לפחות 3 שעות, פשוט לא זז. מזל שזה אמבולנס אז עברנו ב-40 דקות בערך... ובסביבות השעה 10 בערב כל שדרות משה דיין וההמשך היו חסומים. בכל צומת לפחות 3 ניידות משטרה חוסמות את כל התנועה... ואז העבירו את המטען חבלה מהמרכז לעבר החולות, שם פוצצו אותו. הייתי עבודה מהירה מאוד של כל כוחות הביטחון, בסביבות השעה 5 וחצי נכנסנו לכוננות, ואחרי כרבע שעה כבר הקפצנו ניידות לבת ים. זה היה מהיר מאוד, וכמו שאפשר לראות גם יעיל מאוד :)) אקשן

למעלה