פורים- פרודו וסאם

eyal kon

New member
פורים- פרודו וסאם

הי לפורום! שמי אייל אני מתחפש עם חבר לפרודו וסאם יש לכם הצעות לשיפורים והוספות? אנחנו עם גלימה מסמיכה כהה, טבעת עם שרשרת כמובן, סאם עם מחבת וסיר על התרמיל, אני עם חרב...הוא עם שלייק'עס ואני (פרודו.)גם ווסט על גבי חולצה כפתורים טבעית כזאת... יש לכם הצעות? תודה

moe777

New member
...

אל תשכחו את הפאות, מכנסיים רחבים באורך 8\7, ורגליים חשופות (אם לא תמצאו פרוסטטות תואמות), שניתן ללכלך אותן כהוגן ולהדביק שערות (תהיו יצירתיים יותר בזה!) ומ... תוכלו להסתובב עם בובת גולום גדולה, או להכריח מישהו שדוף (לבוש חיתול\ קרעי מכנס קצר) להסתובב איתכם על קולר ושרשרת. סאם יכול להרביץ לו מדי פעם, ועליו בתמורה למלמל "הוביט שמן", בקול גולומי. נסו, יהיה מהנה, ואם לא- לפחות מבדר.

•aniviel•

New member
לא לשכוח...

שהוא צריך להשמע כמו חתול דרוס בזמן שהוא 'משתעל' "גולום, גולום"

תגיד, מצאת פאה לפרודו?

או שיש לך כבר שיער דומה? ומה אתם עושים ברגליים? נעליים? בעע... יהיה קר! אוף, היה לי עוד משהו לשאול... אההה... אוי, יש לי הצעה! שלסאם יהיה תיק עור גדול, ותכניסו לתוכו צנימים ותעטפו אותם בעלים גדולים מנייר או מסול! חרוז... יערה

יש במעריב לנוער

איך להתחפש לפרודו.. עכשיו שאלה לי לכולם, יש לי שיער ארוך ואני לא מוצאת פיאה מתאימה, להסתפר לא בא בחשבון, מה לעשות כשאני צריכה שיער כמו של הוביט?

Y. Welis

New member
לעשות תלתלים... ולקשור אותם כך שהם

לא ירדו אל הכתפיים... אבל אם את זוכרת את רוזי, נדמה לי שהיה לה שיער ארוך (אסוף באיזו מטפחת), ורק להוביטים הבנים היה שיער מבולגן.

לא, לרוזי יש בקבוקים...

אבל את מתחפשת להוביט או להוביטית??? זה ביניהם הבדל... "קטן". יערה

אז זהו.. שאני מתחפשת להוביט זכר

רעיון טוב. אני אנסה אותו למקרה שאני לא אמצא פיאה.

למעלה