פורים שימחה - למי?

כלנית 1

New member
פורים שימחה - למי?

כשיילדיי היו קטנים , תפרתי קניתי .......התעסקתי בתחפושות לפחות חודש מראש.נהנתי ...לצלם ובאמת היה לי כייף. עכשיו כשהם בגיל ההורמונים אז התסריט התרחש כך : בני בן ה13 : ``אמא אני רוצה לצבוע את השיער לכתום! ``. אמא : ``למה כתום למה? למה לא ספריי ? למה לצבוע? `` בן :``כי אחר כך אעשה קרחת........`` טוב.....אחרי התקף הלב הראשוני- העונש לא הסתיים ... באה הנערה בת ה14 : ``אמא אני רוצה להתחפשלצבע כחול!`` יופי חשבתי לי הנה יהיה קל ... ואז: `` אמא חולצת בטן כחולה ..אבל הטבור ....אני רוצה פירסינג....חרוז כחול... אמא : ``עד פה צרחתי לא......``!!!!!!! בתי התבוננה בי בעיניים חכמות .....`` ידעתי .....אז נזם באף, אמא פשרה.... לכולם יש רק את כרגיל לא מסכימה לכלום!!`` פתאום הבנתי ..........אוי ....אני גם דיברתי כך....אוי התבגרתי ........... הסוף........מזל שיש אבא שיש לו סבלנות שהסביר .......בקור רוח והסיוט עבר.(עד להודעה חדשה ). והאחרון : בן ה17 .....אני לא בעסקי שטויות . אני יוצא למסיבה צריך 300 שקל מינמום......ודרך אגב חוזר בבוקר.....נו .נו...

anat lv

New member
כלנית מה בסוף עשית

האם השתכנעת למשהו או לא מזל שהבת שלי רק בת 4 מי יודע מה ימציאו שתיהיה בת 13 ואוו אני כבר מפחדת שיהיה לכם אחלה פורים ממני ענת

לי28

New member
גם אנחנו היינו ככה? כן!!!

כלנית יקרה קראת את אשר כתבת ואהבתי, נכון גם אנחנו היינו כאלו, תמיד לכולם מותר ולנו אסור ואז היה מגיע המילה העקרית ששוברת את החומה -``אוףףףף איזה הורים יש לי``. אז טוב שיש את פורים - סיבה למסיבה - לקחת החלטות שקשה לבקש מההורים ביום חול. אז מה הבן עשה קרחת? פירסינג בטבור - הרי היא תמשיך לבקש - מגיע הקיץ - לא תוכלי בסוף למנוע ממנה את זה, אז אולי כדאי שתעשה את זה בידעתך, ביחד איתך אצל מישהו שאחראי למעשיו והוא אמין, ובקשר לבן...חחחח אין לך מה לדאוג הלא הוא אמר לך שהוא יחזור מוקדם - אבל בבוקר. שלך לי28

למעלה