פורים שלא ידע ולא נברא !!

TAL BAR ZOHAR

New member
פורים שלא ידע ולא נברא !!../images/Emo178.gif../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif

השבועעע זה קורההה !!!!!!!!! בנים בנות ובאמצע ....להכין תחפושותתתת...!!!!! פורים 2010 יוצא לדרךךךךך ............!!!!!!! דיוות המועדונים JOUEL בהופעה בומבסטית ומושקעת במיוחד לפורים עם מיטב הלהיטים !!!! WHY-JASON-YAKOV-FEEL IT-BOMBASTOS- וכמובן עם הקטע שעושה הרבה שמח ומרים כל קלאב בארץ "נערי שובה אליי" 25.2-"קמלוט" אילת 26.2-"לאון" חיפה 28.2-מגה קלאב פורום ב"ש במקביל דודי שרון יככב בפסטיבל ענק במקסיקו 27.2.2010 בבומבה סט עם מיטב הלהיטים ורווי חומרים חדשים !! HOPPING-NIGHT-BE MY MAN-YES MASTER-RUN 2 U-SWEET CODE-YES MASTER-RICK ROSS מה שמשאיר אותנו לצפות רק למחרת ביוטיוב :))) --------------------------------------------------- דודי שרון & ג'ואל במיטב הלהיטים והרבה קטעים חדשים בקרוב הולך להיות חםםםםם מהרגיל!!!! TAL BAR ZOHAR- 052-3094000 נא להגיע מוקדמתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
בלעדי לפורום !!!!! 2 ריפים מטורפיםםםם!!!../images/Emo240.gif

סירטון בלעדי לקראת האירוע הגדול במקסיקו עם 2 קטעים חדנדשים שלא נבראו.... מה יהיה גורלם ....יהיה באלבום לא יהיה ...לא ידוע !! מה שכן הקטעים הוכנו במיוחד לסט ואתם הראשונים לשמוע חלקיק ממה שהולך להיות שם !!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
התופעה חוזרת !!!!! JOUEL במיטב הלהיטים ../images/Emo47.gif

דיוות המועדונים במופע בומבסטי מיוחד לפורים !!!!!!!!!! מצורף וידאו מפנק במיוחד לפורום !!!! חג שמיייחחח לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!

ציונעע

New member
../images/Emo27.gifהקטע השני אחד החזקים !!!!!!!!!!!!!

ולראשון בכלל לא חסר .. איזה התקדמות אלוהים ישמור
דודי מחכיםםםםםםםםםם , תהנה שם ! מואה

טללל דחוףףף איך קוראים לקטע??שישי בלאוןן שמחח

הרבה בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרנבל פורים שמחחחחחחחחח אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!

אור enjoy

New member
ווואי מהמםםםםםם

לא לשכוח לעדכן אותנו בכל מה שקורה במקסיקו תפציצו בתמונות וסירטונים ליוטיוב!! שיהיה המון המון בהצלחה!

ELIRAN ZOAR

New member
לא להאמין פשוט לאאאאאאאא

אין על דודי ולא יהיה לנצח טעים לי הטעימה הזאתי :) אולי בפורום באר שבע נראה איך אסע לשם טל תודה על העידכוניישן

TAL BAR ZOHAR

New member
נכון !! סורי שלא רשמתי !!

הראשון הוא אחד הקטעים היותר איכותיים חידוש היסטרי של דודי ומרענן לשיר הנוסטלגי משנות השמונים "וואייז' וואייז' השני עוד קטע שוחף משרשרת ההפקות הבלתי נשכחות כמו של NIGHT שזכה לכינוי (TAKA DAGA )שעדיין לא יצא רשמית ומכל כיוון משבחים את הקטע !! אז גם פה מסתמנת רצועה שכמעט בוודאות תכלל באלבום הוא קיבל את הכינוי "MENGA LA ZBENGA " (מנגה לזבנגה) או כפי שיקרא IM FIXET אויייייייייייייייייי כמה חדש הולך להיות ב2010 איןןן לכם מושג !!!!!!!!!!!!!!!!! המשך שבוע ניפלא.....ופורים מתקרבבבבת שלךךךךך ....בלשוןןן זכר !

דודי אליפות עולם איזה כיף למקסיקו אוף איזה

קטעים נדיריםםםם שחרר משהווו לפני מאד התחברתי לקטע משנות ה 80 במיוחד אין אין מדהים......

עינת TO GO

New member
ווואהההה וואאאההה עשה לי מצב רוח ללכת לעבודהה

אוףףףף עד שזה ישתחרררר.... בהצלחההההה וג'ואליייי מיי לאבבב נראה אותך באילת סופ"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................... טל טנקסססססססססס מואאאהההה!!!!!!!!!!!

עינת TO GO

New member
voyage voyage

אני זוכרת את השיר הזה אחים שלי היו שומעים אותו יש אותו אפילו בכניסה לחתונה של אחי חחחחחח המקורי מזעזע לדעתי חוץ מזה שהלחן באמת יפה אבל דודי עשה ממנו מטעמיםםםםםםםם!!!!!!!! שחררו את המיקס המלא טללללללללללללללללללללללללללל יאללה עפתייייי להתארגןןן העבודה מחכה ליייייייייייייייייייי אני מקווה לחזור ושיהיו הפתעות חחחחחחחח

גרוזיה

New member
בהצלחה !!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif!!../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

W0W0W0W0W0W0W0W0 ווווווווווווואאאאאאאוווווווווווווווווווווווו W0W0W0W0W0W0W0W0

למעלה