פורים שמח אחרי החוג

• פותח הנושא e.g
  • פורסם בתאריך

e.g

New member
פורים שמח אחרי החוג../images/Emo149.gif

אחרי החוגת. לא מצאתי עמי לרקוד בסוף הזמינה אותי אישה גדולה ממדים לא סרבתי מתעמי נימוס כבר ברקוד הריאשון ידעתי שזה לאאאאאאאא זה .לבסוף נירדתי ממנה בטענה שאני חדש ברקדים עמדצי בצד לבסוף עזבתי הביתה
אני עצמי לא דקיק אבל אני רוקד קל מאוד . אני מתביש להזמין לרקוד. אני רוקד יותר מ 15 שנה ממתין לתגובות

dw2322

New member
לא תמיד זה מתאים

זה שהיא גדולה עדיין לא אומר שאי אפשר להנות מהריקוד, אותו הדבר גם לגבר מגודל. אם אתה גדול מספיק אזי איני רואה בעיה מיוחדת. מאחר ואני, אישית, רזה וקל משקל אזי כבר למדתי לברור (נסיון נסיון) את אלה שאני מזמין לריקוד, וגם זאת רק למקרים בהם אני כבר די בטוח שלא נהנה, כבר יצא לי לרקוד עם בנות זוג במשקל העולה על שלי ב-50% בקלות, ועדיין לא היתה עם זה יותר מדי בעיה (אם כי ברור שאעדיף משקל נמוך יותר). דוגמה נוספת היא הפרש גבהים גדול מדי (גבר גבוה מאד ואישה נמוכה מאד, בד"כ). מאידך, שים לב שאפשר להיות גמישים עם הגיל (בהנחה שבאים קודם כל לרקוד, ורק אח"כ להכיר, יש רבים אצלם סדר זה בדיוק הפוך
). כמו כן, לא חייבים לפרוש הביתה, אפשר לנוח בינתיים ולאחר הזוגות יש מעגל ואפשר לפזז שוב ושוב.

No name for now

New member
זה לא הגודל שקובע../images/Emo8.gif

לדעתי מה שחשוב זה לה הגודל היחסי של בני הזוג אלא שהתנועות יהיו דומות, אני בחורה רזה מאוד וגבוהה יחסית ורקדתי עם ענקים, עם נמוכים מאוד ועם רזים מאוד, לדעתי כדי להצליח לרקוד ביחד הגודל היחסי של הרוקדים לא חשוב אבל כדאי שהצעדים יהיו בערך באותו גודל (והתנועות באופן כללי) וגם שכל אחד יהיה מודע לכל מיני "בעיות" שיש לו שיקשו על בן הזוג ולנסות להימנע מלהתקל בהן, למשל עם אחד ה"ענקים" נורא קשה לי לעשות סיבוב לחץ כי אני לא מספיקה "להגיע" ואפשר לומר שהוא פשוט מושך אותי עליו (או אולי אני נתלית?) ומנחית אותי בצד השני.

תתפלאי ../images/Emo61.gif

אני חושש שאשמע גס רוח, אך יותר קשה למצוא בת זוג מתאימה לריקודי עם מאשר לחדר המיטות. ביחוד אם רוצים באמת לרקוד "עם" בת הזוג. שהרי ריקודי הזוגות נועדו לשלב את צעדי הגבר והאשה. אני מסתכל על רוב הרוקדים, ורואה שלמעשה הגבר והאשה רוקדים כל אחד לחוד ורק לפעמים במקרה נפגשים. חוץ מזה, כמובן יש עוד גורמים ... כפי שכבר צוין כאן. ותתפלאי, יש גם נשים "מחפשות" ... ולא רק בן זוג לריקודי עם ... גם זה מפריע לפעמים ... הרב שנים רקדתי עם אותה בת זוג. וכיום אני מעדיף שלא תהיה לי קבועה ... אולי בגלל שלא מצאתי מתאימה ...

קורין1

New member
כנראה.........

כשרקדתי אם בן זוג קבוע נהנתי יותר, הינו משתלבים יופי ביחד, אבל עכשיו, כשאני רוקדת עם בני זוג אחרים, זה יותר קשה, צריך להתרגל לצעדים של בני הזוג, כי כל אחד רוקד אחרת, אני מחפשת בן זוג קבוע.

קורין1

New member
לא אף פעם,

אני משאירה את זה לכם מה לעשות, אני עדיין מיושנת בדברים מסויימים

למעלה