פורים שמח. .... דביר מזל טוב.....

לנצח nir

New member
פורים שמח. .... דביר מזל טוב.....

ועכשיו סיפור קטן שבטו"ניר!!!! לישון תיכף ומיד!!!!"צרחה אמא שלי. גררתי את הרגלים שלי למעלה למיטתי המתוקה נשכבתי לישון בעודי מביט על החלון הקסום ואז....בום!!!!! קרן אור מוזרה הופיעה ובמקומה הופיעה מלאכית. בלן?????? "שלום ניר. אני באה מארץ רחוקה ושמה ארגנטינה. האם אתה רוצה לבוא איתי לארץ זו?" שאלה בלן. " בטח!!!!!!! וקפצתי מעל המיטה. אחזתי בידי בלן ושנינו עפנו באוויר ארגנטינה. נחתנו באולפני טלפה ומיד ראינו את כל השחקנים שאני מעריץ. חלקם הו עכסוקים בצילומי קטנטנות וחלקם היו בהפסקת הצהריים שלהם. ואוווווווו בלן!!!!!!!! צעקתי כשראיתי לפתע את קמילה בורדנובה שמגלמת בסדרה את פטו ההמתוקה ורק עכשיו התרגלתי אליה בתפקיד קמילה. הנהההההההההה בנחמין רואיס!!!!!!!!!! צרחתי. פגשתי גם את סבסטיאן פרנסיני (נאצ´ו המתוק שלנו), נדיה די סילו (נדיה) ארתורו בונין (קרלוס מאהבה אסורה) שקפץ לבקר בסט קטנטנות, את האליל שלי פאבלו אצ´ארי (מרטין מאהבה אסורה)..... כך נפגשתי עם שחקני קונטנות ואהבה אסורה אך לפתע פקונדו אראנה נגע בי בכתפי וממש נרעדתי מרוב פחד אך הבחור המתוק הזה הרגיע אותי והפגיש אותי עם נטליה אוריירו שעשתה הפסקה בביתה הענקי. ריקרדו לא היה. "נטי... אני מוסר לך נשיקה מישראל" אמרתי לה. לפתע ריקרדו הופיע עם פנים זעומות ודרש מנטי המתוקה לסלק אותי. פקונדו מעד קרא למשטרה. ריקרדו היה שתוי לגמרי ונראה שהוא בלה עם פרוצה. "למה??????? אתה רע אליי!!!!!!" בכתה נטי בעוד ריקרדו התחיל להרים ידיים ועמד להרביץ לנטי כשהמשטרה הגיעה.... " ריקרדו מוז´ו, אתה עצור!!!. יומיים אחרי כן נטי ופקו התחתנו ואני הייתי השושבין...... "ניר!!!!!!!! אתה מאחר לבית הספר!!!!!!!!" אמא שלי העירה אותי מחלומי המתוק. חלום טוב, הא? ח תאהבו

למעלה