פורים שמח לכולם

justme007

New member
פורים שמח לכולם../images/Emo148.gif../images/Emo24.gif

היום קמתי מוקדם, כי לקחתי חופש כדי לבלות עם אמא ואבא (ושאר המשפחה אם הם יואילו בטובם לבוא) הכנתי להם תחפושות אז אני אלביש אותם ואקח אותם לעדלידע. שבוע שעבר אמא התחפשה והלכה למועדון, נראה לי שאבא שלי גם צריך קצת תשומת לב אז היום שניהם יהיו מחופשים ושניהם יזכו להנות קצת. אבא עבד בבית ספר, אז פורים זה חג שהוא מאוד אוהב, כי הוא מאוד אוהב ילדים ומאוד אוהב להתחפש ולתת משלוחי מנות. שיהיה לכולם חג פורים שמח

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - פורים, יום א

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. אמש בעלי הלך לישון מאוחר כי הוא נהנה לצפות בטלוויזיה, היו כל מיני תוכניות משעשעות לפורים והוא אמר שזה נורא מעניין אותו וגם ראיתי שהוא מחייך הרבה. אז נשאר ער עד 21:30 שזה מאוד מאוחר בשבילו. כדור השינה גם הוא ניתן מאוחר יחסית, אבל בבוקר הוא התעורר כמו שעון, אולי עוד קצת מטושטש אבל לגמרי עירני. עכשיו הוא כבר מגולח, רחוץ, לבוש, אכל, שתה ולקח את תרופות הבוקר ומחכה להסעה. אני מתארת לי שתהיה להם מסיבת פורים במועדון היום, והם בוודאי כבר מתכוננים לזה כל השבוע, הצרה היא שהוא לא יודע לספר מה הם עושים במועדון. אני לא שואלת כי הוא לא יודע להגיד לי איך היה ומה היה. לפעמים אני מתקשרת למועדון בכל מיני עניינים ואז מתעדכנת גם בפעילות שלהם. בחנוכה היתה להם מסיבה גדולה עם בני המשפחה. הפעם כנראה שהמסיבה תהיה רק למטופלים. אני מלאת הערכה לכל הפעילות שהם עושים במרכזי היום. תודה לאל שיש אותם, כי זה מציל אותי ועוד הרבה כמוני ומאפשר לנו להמשיך ולהחזיק את יקירינו בבית וביחד עם זה לשמור על שפיותנו.
אז פורים שמח לכל חברי הפורום היקרים והרבה בריאות לכולם. שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות ויום עגול.
בוקר טוב ישראל!

מה שלומך ג'סטמי

איזה בת נפלאה את , אפילו דואגת לתחפושות ולשמח את אבא ואמא, אין כמוך . אני מאחלת לכל אחד בת כמוך עם כל כך הרבה רגישות ואהבה ונתינה. מאחלת לך המון אושר ושמחה ושאמא תמשיך כך ותוכלי להנות גם ממנה ומאבא, חיבוק ממני , טובה

למעלה