פורים שמח
ב בילבי ע ל ספידים New member 16/3/05 #2 איזה פורום מושלם!!!!!!!!!!!../images/Emo184.gif אתמול ראיתי מיכאלה!! פרק 117 היה עצובי צובי
W willo1 New member 17/3/05 #3 זה רק אני או שזה נראה כאילו כולם נלחצו מפורים השנה? אני רואה איחולי "פורים שמח" כבר מלפני חודש.. בכל אופן- פורים שמח
זה רק אני או שזה נראה כאילו כולם נלחצו מפורים השנה? אני רואה איחולי "פורים שמח" כבר מלפני חודש.. בכל אופן- פורים שמח
N Nolly New member 17/3/05 #4 חח כן פורים ! ואין לי עוד תחפושת... יש לכן רעיון ? [ולא חייל, לזה היה לי מספיק זמן בשנתיים הקרובות..]
חח כן פורים ! ואין לי עוד תחפושת... יש לכן רעיון ? [ולא חייל, לזה היה לי מספיק זמן בשנתיים הקרובות..]
W willo1 New member 17/3/05 #7 גם לי אין האמת אבל נראה לי שעברתי את הגיל.. האמת שמישהו אהההמ קרא לי מלכת הפורומים ( ממש, כולה 2 פורמים בהנהלתי ) זה נשמע לי דווקא אחלה תחפושת
גם לי אין האמת אבל נראה לי שעברתי את הגיל.. האמת שמישהו אהההמ קרא לי מלכת הפורומים ( ממש, כולה 2 פורמים בהנהלתי ) זה נשמע לי דווקא אחלה תחפושת
ב בילבי ע ל ספידים New member 17/3/05 #5 כהההההההההההההה../images/Emo184.gif פורים ממש מלחיץ השנה, במיוחד כשאין לי תחפושת מה נסגר איתי?? שנה שעברה כבר הייתה לי תחפשות מאוגוסט
כהההההההההההההה../images/Emo184.gif פורים ממש מלחיץ השנה, במיוחד כשאין לי תחפושת מה נסגר איתי?? שנה שעברה כבר הייתה לי תחפשות מאוגוסט