פורים שמח לכל חברי הפורום הנחמד וכן למנהלת הפורום המנווטת אותו בכשרון רב פורים שמח
I izuizu New member 6/3/04 #1 פורים שמח ../images/Emo149.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif לכל חברי הפורום הנחמד וכן למנהלת הפורום המנווטת אותו בכשרון רב פורים שמח
פורים שמח ../images/Emo149.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif לכל חברי הפורום הנחמד וכן למנהלת הפורום המנווטת אותו בכשרון רב פורים שמח
E emmy5 New member 6/3/04 #2 בוקר טוב חבר יקר,חג שמח ../images/Emo24.gif אולי אתה לא יודע ,תכנס אצלנו בבית ...אתה נמצא בחוץ ...בוא תתקרב אלינו , יש לנו כבוד ... , ...
בוקר טוב חבר יקר,חג שמח ../images/Emo24.gif אולי אתה לא יודע ,תכנס אצלנו בבית ...אתה נמצא בחוץ ...בוא תתקרב אלינו , יש לנו כבוד ... , ...
yaely2 New member מנהל 6/3/04 #3 izuizu../images/Emo51.gifמקווה מאוד שתיכנס יותר שלום איזוזו, תודה על המחמאה. אני אף פעם לא מתווכחת כשמחמיאים לי. (זה המקרה היחיד בו אינני מתווכחת). מקווים שתבוא למפגש. פרטים אמסור לך במסר כשתבקש. יעלי
izuizu../images/Emo51.gifמקווה מאוד שתיכנס יותר שלום איזוזו, תודה על המחמאה. אני אף פעם לא מתווכחת כשמחמיאים לי. (זה המקרה היחיד בו אינני מתווכחת). מקווים שתבוא למפגש. פרטים אמסור לך במסר כשתבקש. יעלי
נ נֵנָה New member 6/3/04 #4 שבתשלום איסוזו ../images/Emo8.gif הידעת? אתה כאן, משמע את קיים אז, תמשיך להיות כאן ולהתקיים אתנו בפורום, או קיי ? חג פורים שמח גם לך ולהתראוווווות
שבתשלום איסוזו ../images/Emo8.gif הידעת? אתה כאן, משמע את קיים אז, תמשיך להיות כאן ולהתקיים אתנו בפורום, או קיי ? חג פורים שמח גם לך ולהתראוווווות
B bimbo. New member 6/3/04 #5 טוב שהגיע חג פורים. הוא הביא../images/Emo6.gif לנו בחזרה את איזוזו. ברוך השב איזוזו, אני מקווה שלא תחכה עד פסח כדי לכתוב שוב
טוב שהגיע חג פורים. הוא הביא../images/Emo6.gif לנו בחזרה את איזוזו. ברוך השב איזוזו, אני מקווה שלא תחכה עד פסח כדי לכתוב שוב