פורים שמח

just adiki

New member
פורים שמח../images/Emo151.gif../images/Emo149.gif

פורים שמח לכולם
הכנתי שאלון קצרצר לכבוד חג הפורים
1.מתחפשים השנה? למה? 2.אתם חוגגים את פורים מחוץ לביה"ס/צבא/עבודה? איך? 3.מה התחפושת הכי טובה שהיתה לכם? 4.אוהבים אוזני המן? 5.אוזני המן עם פרג/תמרים/אגוזים/שוקולד/אחר? 6.פורים או לי כל הקדושים? 7.אוהבים את פורים? 8.צמים? 9.למה הייתם רוצים להתחפש ועוד לא יצא לכם? 10.תמונה שלכם עם תחפושת לא משנה ממתי
:

linoy7

New member
../images/Emo148.gifפוריםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo149.gif../images/Emo41.gif

1.מתחפשים השנה? למה?
פיה
2.אתם חוגגים את פורים מחוץ לביה"ס/צבא/עבודה? איך? אתמול- בבי"ס ובערב סרט. היום- בקאמל קומדי קלאב. מחר- לא ידוע. מוצ"ש- מסיבת הפתעה לחברה
ראשון- בבי"ס יום עיון במתמטיקה
3.מה התחפושת הכי טובה שהיתה לכם? לא יודעת, כולן היו טובות
4.אוהבים אוזני המן? כן 5.אוזני המן עם פרג/תמרים/אגוזים/שוקולד/אחר? שוקולד! 6.פורים או ליל כל הקדושים? אני לא מכירה את ליל כל הקדושים
7.אוהבים את פורים? כןןןןן
8.צמים? לא 9.למה הייתם רוצים להתחפש ועוד לא יצא לכם? לא יודעת.. 10.תמונה שלכם עם תחפושת לא משנה ממתי: הנה, מאתמול

NITSAN6

New member
בסוף לא התחפשת לגברת פלפלת../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif

RayoDeLuz

New member
חג שמייח../images/Emo9.gif

1.מתחפשים השנה? למה? לא 2.אתם חוגגים את פורים מחוץ לביה"ס/צבא/עבודה? איך? לא 3.מה התחפושת הכי טובה שהיתה לכם? מממ... דרקונית..>< 4.אוהבים אוזני המן? כע 5.אוזני המן עם פרג/תמרים/אגוזים/שוקולד/אחר? פרג 6.פורים או לי כל הקדושים? שניהם! 7.אוהבים את פורים? ככה ככה 8.צמים? לא 9.למה הייתם רוצים להתחפש ועוד לא יצא לכם? לא יודעת 10.תמונה שלכם עם תחפושת לא משנה ממתי: אין לי

CarmitF

New member
../images/Emo149.gifפורים שמח

1.מתחפשים השנה? למה? לא 2.אתם חוגגים את פורים מחוץ לביה"ס/צבא/עבודה? איך? לא חוגגת את פורים 3.מה התחפושת הכי טובה שהיתה לכם? כשהייתי קטנה הייתה לי תחפושת לא ברורה (דוב פנדה נראה לי) והיא הייתה מאוד חמודה 4.אוהבים אוזני המן? עם שוקולד 5.אוזני המן עם פרג/תמרים/אגוזים/שוקולד/אחר? ^^ 6.פורים או לי כל הקדושים? ליל כל הקדושים נשמע יותר מגניב 7.אוהבים את פורים? לא 8.צמים? לא 9.למה הייתם רוצים להתחפש ועוד לא יצא לכם? לא יודעת.. 10.תמונה שלכם עם תחפושת לא משנה ממתי: אין לי במחשב

למעלה