פורים שמח

פורים שמח

שלום חברות וחברים יקרים
נכון שאינני מרבה להיות כאן בחודשים האחרונים אפשר לומר לשמחתי
אני נמצא במרוץ החיים גם רפואית וגם כלכלית,רפואית לא ממש קל עם עוד מספר ניתוחים ולב שהחליט לבדוק אותי אם אני יכול בלעדיו

וכלכלית עם הרבה עבודה בתחום החדש שהתחלתי לפני 9 םודשים.

לא שכחתי את כולכן/ם ואני כאן לאחל לכן/ם חג פורים שמח ומהנה ןבכלל המון בריאות ואושר
ממני

Sigal H

New member
פורים שמח גם לך

ולכולנו

&nbsp
נשמע כמו תקופה מקסימה
הניתוחים והלב הם עוד מאותו עוד או שמשהו חדש הצטרף למסיבה?
&nbsp
והעבודה, יפה לך! רוצה להרחיב? סיקרנת.
&nbsp
המילים מתבלגנות לי אז רק אשלח חיוך וחיבוק וקפצוץ קטן ומתרגש.

שבת שלום

שלום לכן
אכן סיגלי תקופה מעניינת מבחינת העבודה, בחרתי לעסוק בתיקים שיש בהם בעיקר הגנה מול המוסדות הממשלתיים והגנה על החלשים.
כגון ניצולי שואה,עיוורים,ותביעות יצוגיות של חולים במחלה מסויימת,עיקר התביעות מול משרדי ממשלה ביטוח לאומי ועיריות.ולא מכבר נכנסתי לעיסקת נדל"ן גדולה מאד של קונים מחו"ל.
לגבי הבריאות לפעמים יש רגיעה ולפעמים ישנה ירידה ולפני 3 שבועות לערך גם הלב החליט שהוא רוצה להשתתף במסיבה והוא בהחלט השתתף!!
איך אמר הקרדיולוג מישהו אחר לא היה עומד בלחץ שהיה על הלב, אז הרופא שלי הסביר לו שהרבה דברים שאני עברתי ועובר אף אחד לא היה עומד בהם ואני ישבתי וצחקתי לי בצד.....
אני עסוק בעשיה כל הזמן בניתי פרוייקט בשיתוף בית הספר של הבת שלי וכל סופ"ש מעבירים אוכל למשפחות קשות יום מילדי כפר הנוער ואני שמח על היכולת לסייע גם במישור זה.
הנסיכה שלי האהבה שלי גדלה לי מול העיניים מסיימת את לימודיה ב 18.6 ובחודש אוגוסט היא מתחילה את הקורס היוקרתי בחיל הים קורס חובלים 3 בנות יתחילו אותו מתוך 100 שהתחילו במיונים והיא לשמחתי ולגאוותי אחת מהן..... רצתה להיות כמוני אבל לשייטת אין מצב שהייתי נותן לה ללכת!!!
גם קשר חדש התחלתי לא מזמן ואני מקווה שיצליח לנו בהמשך,כרגע זה טוב!

זהו בכללי מה שאני עובר ועושה

אחלה שבת
ותרגישות כולכן/ם טוב
רפואה שלמה
והמון אהבה

Sigal H

New member
|תגובה שמחה מנוסחת היטב|

וחיבוק. אתה איש מיוחד.

תודה ופורים שמח בחזרה

בהצלחה עם ענייני הבריאות וגם עם ענייני העבודה.

ואיחולים לבביים. כפי הנראה דווקא בתוך מרוץ החיים צריך לקחת הפסקות מדי פעם, וחגים זו סיבה מצוינת (לא שפורים יוצא יום חופש או משהו..).

לשמחות.

bimbo15

New member
היי סנפיר כחול
כיף לראותך אתנו.

שיהיה לך בהצלחה בכל התחומים. אמן ואמן!!

בימבו

תודה רבה אני משתדל לבקר אותכם כאן
אני מאמין בלא לשכוח את אלו שהיו לצדך בימים קשים, וכאן קבלתי כוחות גם אם הם דרך המחשב.

סיגלי לאב יו...

Sigal H

New member
וחדי קרן עם שיפודי מרשמלו!

מה, אם כבר אז שיהיה קיטש עד הסוף

&nbsp
(בחיוך)

למעלה