פורים 2005

ronpel

New member
תודה ענקית

לעינת , דנה , הנוער המדהים , הקומונרים ,אוסנת וכל המתנדבים הרבים שהפיקו ארוע ענק ומוצלח.

קשה לזהות למי עוד להודות-

הואיל וקשה לדעת מי הסתתר מאחורי הדמויות המחופשות ,קשה לדעת למי עוד להודות למעט לאדון דמיון וגברת הומור וכמובן שלדבורה מאיה

יצחקימ

New member
../images/Emo151.gif תודה על מסיבת פורים הנפלאה

כף היה לראות את כולם מחופשים ושמחים, נהדר להשתייך לקהילה שבבוקר מפרגנת לילדים ובערב מאפשרת גם למבוגרים שלה להנות מהחג תודה לכל מי שלקח חלק בארגון ולא פחות לכל מי שבא , שמח התחפש ושיתף פעולה

sagievri

New member
היה כיף, אוירה נהדרת, נהנינו מאד!!

ותודה גדולה, כמו תמיד למארגנים!

orela

New member
תודה רבה!!!../images/Emo148.gif

היה כיף, ממש משובב נפש, תודה לכל המארגני והמשתתפים. תודה מיוחדת לאסנת וחגית ההיתן מקסימות, כרגיל!!!

נשף פורים היה ניפלא ומדליק במיוחד!!

וכמובן תודה לכל המתחפשים המקסימים, ולכל אלה שגרמו לי ליצחוק ללא הפסק, (המבין יבין), היה לנו כייף מאוד. לחגית ואוסנת נשיקה וחיבוק ענק. נ.ב בסוף המסיבה לא מצאתי את העליונית הלבנה שלי למי שמצא אפשר להעביר לי במסר אישי. שיהיה כאן תמיד כיף. אילנית ואשר.

../images/Emo151.gifפורים בכפר האורנים../images/Emo152.gif

תודה ענקית לכ ו ל ם על שלל הארועים המשמחים , החל מארוע קריאת המגילה דרך ארוע הילדים ולבסוף ה מ ס י ב ה ..... תודה רבה לנוער אשר הרים והפעיל את הדוכנים המדהימים והמיוחדים ובכלל את הארוע. היה כיף של חג.

pap:-)

New member
מצטרף לברכות הכן מגיע ח"ח

ושוב בירצוני להודות לכל החברים ולתושבי היישוב שממשיכים ליתמוך ולעודד שמחתי שיכולתי ליהיות נוכח בחג הזה בבית זה מחזק לראות את הישוב שלנו ממשיך לפרוח , ותודה מיוחדת לצוות שממשיך להפריח

itsika67

New member
פעם ראשונה במסיבה בישוב

שלום לכולם , זה הקאובוי, רק רציתי להגיד שמאוד נהנינו אשתי ואני היה על הכיפאק.

מסיבות פורים היו מקסימות אבלללללל

בבוקר היה מדהים. פשוט מעל ומעבר. הילד מאוד נהנה. בערב, הגענו מלאי חשק (זכרונות הסילבסטר) למסיבה והאנשים היו בשיאם. מלא תחפושות ושמח באוויר, רק שהבר היה הרבה פחות מוצלח... היו חסרים משקאות בסיסיים למסיבות (רד בול, אשכוליות...), היה ממוקם בחוץ (פחות נגיש) והתורים... אוי התורים. היה נפלא, אבל הסילבסטר היה יותר מוצלח. תודה רבה לכל המארגנים שעבדו קשה ועמלו על ההפקות הרבות של חג זה. כל הכבוד.

טליס15

New member
היה נחמד אבלל..

מאושרת אני שיש מתנ"ס לישוב.. אך לא כל כך מתאים המסיבות בו. צפוף, מחניק ו... היה הרבה יותר כיף ומאוורר באלאדין..

היה נהדר בלי שום אבלללל ../images/Emo9.gif

רקדנו, שתינו, נהננו, והיה נהדר לחצות את הכביש ישר הביתה בלי צורך לנהוג!
(ולדעת שהביביסיטר יכולה להזעיק אותנו תוך דקה, למרות שזה לא קרה) אז תודה למארגנים ומחכים למסיבה הבאה!

למעלה