פורים....

HiLuLa

New member
פורים....../images/Emo151.gif

אהלן...יש לי שאלה בנוגע לתחפושת.. איך מתחפשים בסגנון האייטיז (חשבתי על חותלות ופה נתקעתי) ואיך מתחפשים בסגנון הניינטיז... אני אשמח לרעיונות מקוריים, אביזרים, לבוש, נעליים... תודה!!!!

AmiTutiT14

New member
אייטיז../images/Emo87.gif

התחפשתי לזה לפני שנתיים וזאת התחפושת הכי טובה שהיתה לי
מה שעשיתי, שמתי פיאה של אפרו בצבע שחור (אני בת, שלא יהיו בלבולים..), חצאית מהסוג שקונים בהפנינג ושאר החנויות שמוכרות אביזרים לקראת פורים, בצבע זהב כזה עם משהו שנראה כמו פייטים, חולצת סטרפלס בטן שחורה, ז'קט עור (שלי היה בצבע יין אבל אפשר בכל צבע), מגפיים שחורות שמגיעות עד הברך וכמובן שרשרת peace עם תליון גדול מאד שאבא שלי התיח לי. יצא מדהים. מומלץ!

HiLuLa

New member
מגניב!

נשמע ממש סבבה.... אני חושבת שאני אאמץ כמה מהרעיונות.. תודה!

ניינטיז זה סתם משעמם.

תתחפשי לאייטיז (למרות שאישית אני בכלל מעדיפה את הסיקסטיז-סבנטיז), ראיתי שעמית כתבה לך כמה רעיונות. בעיקרון- מראה דיסקו זוהר. "שוב הדיסקו כאן", מה שנקרא.

LipStiK

New member
לאו דווקא..

האייטיז היה יותר בקטע של "FAME", חותלות, חולצות קרועות וטייצים, קיצר, כל מה שבקליפ "איימ גלאד" של גניפר לופז.. באייטיז היה גם המון פייטים, כמו שכבר עמית אמרה, אבל זה בעיקר היה בגלל שאנשים עוד הושפעו מהסבנטיז- דיסקו, פדאלופונים, אפרו וכו'.. כדי שלא יתבלבלו (וזה קורה יותר מדי): 50's: ילדות מותק כאלו... נקודות, חצאיות A, אפשר היה לראות את זה בתוכנית "חלום אמריקאי".. 60's: ילדי הפרחים.. פיס, לאב וכו', אני לא חושבת שיש מישהו שלא מכיר, אני לא צריכה להסביר יותר מדי. 70's: דיסקו.. כמו שתיארתי למעלה 80': FAME.. כמו שתיארתי מקודם

למעלה