פורים
פורים
פורים

TWEETY =^.^=

New member
פורים../images/Emo26.gifפורים../images/Emo36.gifפורים

פורים בפתח כולנו במתח
החג הכי הכי הכי הכי הכי (מליונים הכיים) אהוב עלי
למה אתן מחפשות את הילדים שלכן
ולשם רעיונות הנה כמה תמונות
ותשלחו לי תמונות של הילדודס מחופשים - ב ב ק ש ה

TWEETY =^.^=

New member
ולסיום,,,,,,,כמה אתרים בנושא פורים

שירים הפעלות מתכונים תחפושות ועוד,,,,,,,,,,

TWEETY =^.^=

New member
בקשתך היא כפקודה לי ../images/Emo3.gif

באנגלית זה נשמע יותר טוב
בכולופן I AM YOUR ג´יני
מתכון: אוזני המן מעולים רכיבים: לבצק:4 כפות שמן 100 גרם מרגרינה 100 גרם חמאה 1/2 כוס מיץ תפוזים 4 ו-1/2 כוסות קמח+ שקית א.אפיה כף תמצית וניל 2 ביצים 3/4 כוס סוכר מילוי פרג:100 גרם פרג 200 גרם סוכר 6 כפות יין מתןק כפית מרגרינה קליפת לימון מגוררת דק ריבה למריחה על הבצק (לא חובה) לשים בסיר קטן את הפרג, הסוכר,יין ומרגרינה. לבשל על להבה נמוכה כמה דקות, תוך בחישה הכף עץ. להוסיף קליפת לימון.להניח כפית מילוי ולסגור לאוזן המן. אני באופן אישי מעדיפה למלא בממרח תמרים. בהצלחה אופן הכנה: מערבלים במערבל במהירות איטית את המרגרינה,החמאה,השמן והסוכר עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה, תמצית וניל ובסוף את הקמח ואבקת האפיה לסירוגין עם המיץ ולשים לקבלת בצק רך וחלק. אם יש צורך מוסיפים קמח. מאחסנים במקרר למספר שעות. מרדדים על משטח מקומח וקורצים בעזרת כוס עיגולים. על כל עיגול מניחים כפית מן המילוי וסוגרים לאוזן המן. ומתכון נוסף,,,,,,, מתכון: אוזני המן - רוסקאס רכיבים: חומרים לבצק 3 ביצים 1 חלמון 8 כפות סוכר 1 שקית אבקת אפיה 8 כפות שמן 1-1.5 כוסות קמח (לפי הצורך) למלית 1 כוס מים 1/4 כוס סוכר מיץ מחצי לימון 250גר´ אגוזים טחונים 2 כפות פירורי לחם אבקת סוכר לזרייה אופן הכנה: להכנת הבצק שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים לבצק חלק. משהים כשעה. להכנת המלית שמים בסיר את המים, הסוכר ומיץ הלימון, ומבשלים עד שהסוכר יימס, מסירים מהאש, מוסיפים את האגוזים ופירורי הלחם , ובוחשים לתערובת אחידה. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ´) מרדדים את הבצק לעלה דק , וקורצים ממנו עיגולים בכוס או בחותכן עוגיות , מניחים באמצע כל עיגול פס מהמלית, וסוגרים לצורת סירה. מניחים בתבנית אפייה שטוחה ואופים 25 דק´ עד שהעוגיות מזהיבות וזורים מעל אבקת סוכר הערות: ניתן לעשות איזה מילוי שרוצים ואוהבים על כל בצק בסיסי של אוזנה ההמן מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

אושרתת

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo99.gif הסמקתי

האמת,,,,גיסתי בדיוק מתקשרת אלי ומבקשת מתכון לאזני המן פפפפככככככ כאילו דא? אני מתכונים? לפני חצי שנה הייתי מבשלת אבל מאז שהתחלתי ת´דיאטה שלי (שלמעשה כל חיי היא קיימת) הפסקתי לבשל בכלל והכל קונים,,,,,,, תודה לך
ואפרופו פורים אני מתחפשת לערפית

TWEETY =^.^=

New member
שיווווו הולם אותך אחותי ../images/Emo9.gif

הרבה יותר טוב מבמציאות

אושרתת

New member
יענו מי ישמע ראית אותי במציאות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא כדאי לך מפלצת חחחח זאת אני בממוזער

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פכככככככככככככככככככ כאילו דא שלחו לי כבר את התמונה שלך יא מעפנה הנה את במלוא ,,,,,הממממ במלואאאאא הממממ,,,, ללא מילים

אושרתת

New member
ששששייייווווווווווווווו מ-ד-ה-י-ם

אני חייבת להוציא לילדה שלי את זה במדפסת... אתמול הלכתי איתה לקנות לה כל מיני חוברות וכאלו,,,,וקניתי לה מלא מדבקות של טוויטוש. כבר כל הקיר בחדר שלה מלא טוויטוים! תגידי למה לא דאגת לאייקון של טוויטי פה? צריך את אמיר בשביל זה?
זאת התחפושת שלי

TWEETY =^.^=

New member
איזה מדליקקקקקקק ילדה טובה ירושלים

הנה אני שולחת לך מדפסת, שתדפסי לאור

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif

פוריםםםםםםםם שמיייייח

TWEETY =^.^=

New member
פורים שמייח ומבדח לכולנו ../images/Emo9.gif

אני חולהההה על חג פורים, לא מפספסת אף פורים בלי להתחפש. אז למה אתה מתחפשים ה פורים הזה
אני עוד לא החלטתי, אבל פורים בפתח וכולםםםםם במתח
אז חג פורים שמיייח ומבדח, וכולי תקווה שגם יעבור עלינו בשלום. פורים פורים פורים פורים פורים פורים פורים פורים פורים פורים פורים

למעלה