פורים!

פורים!../images/Emo65.gif ../images/Emo163.gif

למה אתם מתחפשים? DIY (עושים לבד) או קונים בחנויות? קשור ללהקה? ואתם מוזמנים להוסיף עוד כל מיני דברים שקשורים..

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|כמו שנה שעברה ../images/Emo3.gif

אני מתחפשת למן פאנקיסטית/מטאליסטית/רוקיסטית או משהו מהסוג. סתם, אני לא מתחפשת לכלום, אני שמה חולצה של להקה שעוד לא החלטתי איזו, מכנס שחור כזה ואיפור שחור. לא משהו מיוחד. בערך כמו שאני קמה בבוקר. כן, אני מכינה את התחפושת לבד. לבד לבד. קשור ללהקה? שנה שעברה התחפשתי לבילי והצעתי לאחים שלי להתחפש למייק וטרה, עכשיו אני סתם מתחפשת לאיזה... היפית או משהו O_O עכשיו האחים האלו רוצים להתחפש לג'ייסון וויט וג'ייסון פריז.. שיהיה להם לבריאות

skirt9

New member
לבד..

מתחפש לערס... (בהתחשב בזה שאני נקרא הפריק של השכבה אם לא של ביצפר זה גאוני ביותר
) זה לא בעיה להשיג בגדים ואמצעים אז...

אני משערת שלבד...

אבל עדיין אין לי מושג למה ואם אני אתחפש.. כאילו, אנחנו השנה אחראיים על פורים ככה שבטרום-פורים אני אתחפש בכל יום לנושא של היום, ובפורים עצמו (שזה הקוסם מארץ עוץ) אני משערת שאני אתחפש למשהו שקשור לזה... להוסיף דברים קשורים? יש לי ב19 למרץ (ששש.. נחשב פורים!) יומולדת 17 =)

אל תאמרי זאת. גיל 17 זה ה-גיל...

חישבי על זה.. אנשים חושבים שיש לי 18, ככה שאפשר לקנות בירה.. ואני עדיין קטנה אז אני מתחמקת ממחוייביות מיותרות לחלוטין :)

a fix for Nix

New member
Wannabe

אני וארבע חברות מתחפשות ....לספייס גירלז. כן,כן נוסטלגיה.אני מניחה שנצטרך להכין את הבגדים/ תסרוקות/ איפור לבד ואני ג'רי, אם זה מעניין אתכם.

חחחחח ../images/Emo163.gif

כמה אצלנו התחפשו לזה שנה שעברה. את צריכה להיות זנותית, בהצלחה עם זה.

coullette

New member
חצי לבד,חצי קונה

חתולה שחורה: גולף שחור צמוד טייץ ארוכים שחורים אולסטאר שחורות/נעליים אחרות בצבע שחור נראה כבר זנב אוזניים שפם הממ..וזהו בעקרון.אני לא משקיעה יותר מדי ולא קונה חליפה מויניל ב-300 שקל שתעמוד לי בארון כל החיים.

אני עוד לא יודעת!!!

אבל שנה שעברה התחפשתי עם עוד 2 חברים לשלישיה סיאמית משנות ה-70 היפים כאלה חח..

clam

New member
אני מתחפש ל.......

חייל אמיץ. אה רגע...אני כבר כזה....

למעלה