פורים מתחפשים
O Ocean Spirit New member 10/3/06 #1 פורים../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מתחפשים
O Ocean Spirit New member 10/3/06 #3 OMG בדיוק שלשום החברה שלי סיפרה לי שהיא מתחפשת לזה עם החבר שלה איזה קטע...
O Oukami Kun New member 10/3/06 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצוין!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצוין!
H Hey Dude New member 11/3/06 #6 ברור ^^ פורים זה החג האהוב עליי..! אני תופרת תחפושת של אליס בארץ הפלאות... וידידים שלי מתחפשים לשאר הדמויות. למלכת הלבבות, לארנב האביב, לארנב הלבן, לכובען המטורף, ולטווידל די וטווידל דאם.
ברור ^^ פורים זה החג האהוב עליי..! אני תופרת תחפושת של אליס בארץ הפלאות... וידידים שלי מתחפשים לשאר הדמויות. למלכת הלבבות, לארנב האביב, לארנב הלבן, לכובען המטורף, ולטווידל די וטווידל דאם.
F fat bottomed girl New member 11/3/06 #7 כן כן כן! זה חובה להתחפש בפורים! אני וחברה שלי מתחפשות לתום סוייר והאקלברי פין היתה אמורה להיות לנו גם בקי בלונדינית אבל היא התחרטה
כן כן כן! זה חובה להתחפש בפורים! אני וחברה שלי מתחפשות לתום סוייר והאקלברי פין היתה אמורה להיות לנו גם בקי בלונדינית אבל היא התחרטה
T The Experience New member 11/3/06 #9 את רוב השירים הוא אכן כתב וגם הלחין יש שיר ספציצי שמעניין אותך?
א אמבריי לנצח New member 11/3/06 #10 מתחפשת לקווין עוף בריטיין^_^../images/Emo99.gif (מתלבטת אם לרשום מאחורה- Queen of Britain- though not Freddie Mercury)
מתחפשת לקווין עוף בריטיין^_^../images/Emo99.gif (מתלבטת אם לרשום מאחורה- Queen of Britain- though not Freddie Mercury)
ר רינגו סטארית New member 12/3/06 #11 בטח! לעקרת בית נואשת מהסיקסטיז. אמנם תחפושת של הרגע האחרון, אבל יצא די חמוד.
M michalQ New member 12/3/06 #17 אני התחפשתי עם עוד 4 חברות למעשה בחמישה בלונים [אני הייתי רותי עם הבלון הכחול ]