פורים

Reut E

New member
פורים

שכל אחד יגיד למה הוא התחפש (אם בכלל)
אני לא התחפשתי בפורים, שמתי כתר על הראש. אם כתר על הראש וג'ינס נחשב לנסיכה אז התחפשתי לנסיכה
ועכשיו אני רוצה לשפוך משהו שיושב לי הלב כבר שעתיים קיבלתי צו ראשון! אני אקבל 0 במבחנים הפסיכוטכניים!!

שמחה מהולה בעצב

מצד אחד זה ישים אותך במצב של נשק זמין ודיכאון עורב בפינה מצד שני את תשכחי אותי)-: בעצם על מי אני עובד,נראה לך שאירגון קטן ומושתם כמו צבא ההגנה לישראל ירחיק אותי מלשגע אותך?

Reut E

New member
בפעם האלף..........

אני לא בגילך! אני לא מתגייסת עוד חודש ומשהו... אני ביא' עדיין זה צו ראשון, אני עוד לא מתגייסת תספר לי מה עושים בצו הראשון (אם אתה זוכר בכלל)...

תנסי להיות כמו צ'אק נוריס

או שתשתמטי,ואז אני אוכל לומר לך שאת משתמטת מניאקית ומה את עשית שאת לא חייבת להביא משהו למדינה יאאלה מי את בכלל וגם ככה צה"ל לא ירצה עוכרת ישראל כמוך! או שפשוט תבואי לשם ויסדרו לך להיות משקולת ניירות

האמפ.

אז ככה: אני וחברתי התחפשנו לאש ופיקצ'ו,והיה שולט לחלוטין. בקשר לצו הראשון,אל תלחצי. זה ממש שטויות. רק תגיעי מוקדם. הא,ואם את מרגישה שאת לא יכולה לעשות את המבחנים אחרי כל החפירות תגידי להם שאת לא מרגישה טוב והם ישלחו לך זימון מחדש. בהצלחה

hadar146

New member
ךReut E

כתר על הראש וג'ינס נחשב לתחפושת רק אם לא לאבשת כלום חוץ ממה שציינת. למה את כזו פסימית?חבל שכבר עכשיו את חושבת ובטוחה שתקבלי 0 במבחנים פסיכוטכניים.

Reut E

New member
יהיה טוב../images/Emo13.gif

אני לא יודעת כמה אני אקבל, אבל שילוב של קב"א בינוני והלימודים שלי, זה די חרא

חח מצחיקה.

אין לך קב``א עדיין. אחרי המבחנים, הראיון ושכלול של ציוניים מהלימודים ומהמבחנים שתעשי בלשכת הגיוס יהיה לך קב``א. ותאמיני לי, קב``א זה לא מה שתמיד קובע. יש לי חברים עם קב``א ופרופיל גבוהים שנמצאים בתפקידים של אוטיסטים ומצד שני יש לי חברים מפגרים בתפקידים חשובים. הצבא שלנו חזק בהרבה דברים-מיון זה לא אחד מהם. בהצלחה בכל אופן!

Reut E

New member
אבל אני רוצה להתגייס ליחידה מסויימת

לממר"ם (יחידת מחשבים) כאילו, כיוונתי על היחידה הזאת מאז שהתחלתי ללמוד מחשבים בביצפר, אבל אני לא חושבת שיש לי סיכוי להתקבל כי אני לא טובה בלימודים עכשיו בביצפר חוץ ממחשבים, ולך תדע איזה קב"א יהיה לי, צריך קב"א גבוה כדי לקבל זימון לשם אגב אתה יודע איפה הצו ה1 שלי? ירושלים

Reut E

New member
12.5

תבדוק ביומן שאמא של אבי לא קבעה איתך בתאריך הזה משעה 10 ואילך וכן תבוא לצחוק עליי! מי לא אוהב שצוחקים עליו?

למעלה