פורים!

פורים!

מישהו מכם מתחפש למשהו שקשור לדוקטור טורצ'ווד?
יש לכםן תחפושות גיקיות אחרות שתרצו לחלוק איתנו?

ailag

New member
חשבתי אבל

אני קצת מגזימה עם האובססיה..

לזמן קצר השתעשעתי עם הרעיון של תחפושת אינספקטור ספייסטיים אבל גם אף אחד לא יבין וגם אין לי bowler hat ואין לי מושג איפה יש בזול. אבל בעיקר אף אחד לא יבין.
אחרי שהייתי צריכה להסביר להוביאנים (!) באייקון (!) מה זה ה tally marks שמופיעים במשך היום באורח מסתורי עליי, זה כבר ממש מסובך מדי...

אני שוקלת להתחפש למשהו מעניין לפוריקון (יום שישי בבוקר-צהריים-אחה"צ אגב למי שמעוניין, גן מאיר) אבל נראה אם יהיה לי בכלל זמן. אם זה ילך, אשתף.
https://www.facebook.com/events/109252239204118/

חשבתי לבוא,

ויש לי תחפושת גיקית מגניבה, אבל זה לא ייצא.
ואני גם בקושי מכירה אנשים שבאים.

ailag

New member
-=-=-

אותי את קצת מכירה, אז יש לפחות מישהו אחד, אבל בגדול באים לשם אנשים של כנסים (בעיקר של שקרקון, אבל לא זכור לי שראיתי אותך בשקרקונים) אז אין בעיה לעמוד ולדבר או להצטרף למשחק קלפים גם אם לא מכירים אף אחד. כמו שאם היית באה לאייקון ואף אחד שאת מכירה לא בא ואין לך אירועים ללכת אליהם עדיין היה לך מה לעשות.

אבל אם אי אפשר לבוא זה כבר עניין אחר.

שתפי בתחפושת? או שזה סוד?

ailag

New member
אויש, הבאפיסטים

בכל מקרה אני לא מאמינה בפאנדום אחד לחובבי מד"ב. בסופו של דבר גם אם למישהו יש נישה משלו כולם מסתדרים עם כולם בכיף, חוץ מהטולקינאים מהסוג המפחיד.

(סתם! סתם!)

ailag

New member
(ובכל מקרה

כתבתי את זה רק לשם ההתפלצפות, תעשי מה שבא לך מן הסתם. במיוחד שכתבת שיש אילוצים אחרים.)

ברור שאין לי רק פאנדום אחד (אני מנהלת פורום דוקטור הוּ, אז כנראה שיש לפחות שניים
), אבל מבחינת האנשים, אלו האייקוניסטים שלי.
לא שהשאר הם אנשים פחות טובים חלילה, אבל לא ממש יצא לי להכיר.

בכל מקרה, יש לי סידורים מחקר בבוקר ומסיבה בצהריים, לצערי לא יתאפשר לי להגיע בכלל. תהנו!

shaharEB

New member
תכננתי להתחפש לטארדיס, ואחותי בת הכמעט 6,

הציעה לי להתחפש לרוז

אבל היה לי מבחן ענק בהיסטוריה ולא היה לי זמן לתכנן, ושום דבר לא יצא לפועל

אלתרתי בסוף תחפושת של חתול חחח , יצא נחמד דווקא

pennylane11

New member
אני הייתי ילדה גיקית אבל

נסעתי להופעה בהרצליה בשלישי (כן, הרצליה, באמת שלא היה לי מה לעשות...) וראיתי שם מישהי ממש ממש מגניבה שהתחפשה לדאלק! עם חצאית כזאתי שתפורים עליה חצאי כדורים מקלקר וקסדה שיש עליה עין של דאלק... זה היה אחד הדברים המגניבים שראיתי לאחרונה

עכשיו כשפורים, נגמר, אני יכולה להגיד שהתחפשתי

לטארדיס.
חברה מאוד מוכשרת תפרה לי שמלה מדהימה בעיצוב טארדיסי, הכנתי לעצמי קשת עם מנורה והסתובבתי במסיבה עם אמירות כמו "וורוּפ וורוּפ!" וקולות אחרים.
אעלה תמונות בקרוב

למעלה