פורים

היום בבית ספר של הבת שלי כבר התחילו להתחפש. הם מתחפשים לפי נושאים במשך
שבוע, כל יום למשהו אחר. היום הם היו צריכים להתחפש בסגנון ברזילאי וכמובן שהייתי צריכה לאפר את הבת שלי. מאחר שאני לא ממש יודעת לאפר, האיפור לא יצא כל כך יפה למרות שממש השתדלתי, אבל הבת שלי (בת 9) הסתכלה במראה ואמרה שזה משולם, זה מרגש גם שקיבלתי ממנה מחמאה וגם שהיא עדיין לא רואה את הפגמים ואת חוסר השלמות שהמבוגרים רואים.
סתם רציתי לשתף....

סופהו 1

Well-known member
שבוע, כל יום למשהו אחר.
אני מאלו שתפרו והכינו.
מצד אחד, מברכת ברוך שפטרנו.
מצד שני, שמחה שבתי התקשרה לשאול אם אעזור להכין תחפושת כשאבוא.
מצד שלישי, שמחה ששמרתי תחפושות של הילדים, כעת הנכדים משתמשים בהם.
אני רואה איך התחפושות של כל השבוע שלפני הופכות לסיוט, אבל יש פתרון. לא ממש חייבים תחפושת. אביזר כזה או אחר, איפור ודי.
יש גבול לכל תעלול!!

היום הם היו צריכים להתחפש בסגנון ברזילאי וכמובן שהייתי צריכה לאפר את הבת שלי. מאחר שאני לא ממש יודעת לאפר, האיפור לא יצא כל כך יפה למרות שממש השתדלתי, אבל הבת
לדעתי, מאז שהפינטרסט הגיח לעולם, צריך להשיג את כל התכשירים וסבלנות.
והאיפור ? צריך להיות יפה בסטנדרט של הילד ואיזה כיף שהיא מרוצה.

היא עדיין לא רואה את הפגמים ואת חוסר השלמות שהמבוגרים רואים.
סתם רציתי לשתף....
לא רואה את הפגמים וחוסר השלמות? מעולה
לא לקלקל לה.
שתלמד לבד, או שלא.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שבוע, כל יום למשהו אחר. היום הם היו צריכים להתחפש בסגנון ברזילאי וכמובן שהייתי צריכה לאפר את הבת שלי. מאחר שאני לא ממש יודעת לאפר, האיפור לא יצא כל כך יפה למרות שממש השתדלתי, אבל הבת שלי (בת 9) הסתכלה במראה ואמרה שזה משולם, זה מרגש גם שקיבלתי ממנה מחמאה וגם שהיא עדיין לא רואה את הפגמים ואת חוסר השלמות שהמבוגרים רואים.
סתם רציתי לשתף....
גם אני מתכנן ממחר עד חמישי להיות כל יום עם מסכה, מקווה רק שזו תהיה אותה המסכה.

אני מקווה רק שאני עדיין זוכר את הדרך לעיה"ק.

דקל נור*

Well-known member
פורים הוא הסיוט של אמהות לא יצירתיות. חברה שלי היתה לפעמים צוחקת על התחפושות שארגנתי לילדיי. מהר מאד הם הבינו שעדיף להם להתארגן בלעדיי.
הימים שלפני פורים בבתי ספר בשנים האחרונות (יום הפוך, יום חיות, יום שחור לבן...🙄) גורמות לכולם להגיע בפורים עצמו כבר שחוקים.

סופהו 1

Well-known member
פורים הוא הסיוט של אמהות לא יצירתיות. חברה שלי היתה לפעמים צוחקת על התחפושות שארגנתי לילדיי. מהר מאד הם הבינו שעדיף להם להתארגן בלעדיי.
הימים שלפני פורים בבתי ספר בשנים האחרונות (יום הפוך, יום חיות, יום שחור לבן...🙄) גורמות לכולם להגיע בפורים עצמו כבר שחוקים.
זה באמת מטורף ואני אומרת זאת אפילו שאני מאלו שהכינו ונהנו.

אפרופו הכינו ונהנו
זה הנכד בתחפושת שאמי ואבי הכינו לי.
כלנית בת מעל 60 שנה, עלי הכותרת קצת מעוכים, עלי הגביע נעלמו, אבל עדיין פורחת:
screenshot.png

צליליתה1

Well-known member
למרבה שמחתי אני כבר לא נדרשת לייצר תחפושות, אבל מחקירת נמוכים והתבוננות סביבי (גרה ליד ביתספר ) יש הרבה ימי פיג׳מה.
קל, נוח, ומחמיא (אני נראית הכי טוב כשנוח לי, משהו כזה)

סופהו 1

Well-known member
למרבה שמחתי אני כבר לא נדרשת לייצר תחפושות, אבל מחקירת נמוכים והתבוננות סביבי (גרה ליד ביתספר ) יש הרבה ימי פיג׳מה.
קל, נוח, ומחמיא (אני נראית הכי טוב כשנוח לי, משהו כזה)
הם מסתובבים עם ה Onesie
קל ונוח?
לא מבינה איך הפכו לפיג'מות אופנתיות.
1677432952902.png

למעלה