פורים!!!

just meeeee

New member
פורים!!!

היי אני חדשה כאן ומאוד מאוד אהבתי את הפורום שלכם אז רציתי שתעזרו לי בבקשה!!! פורים קרב ובא ואני מתלבטת למה להתחפש אני צריכה להחליט כי אמא שלי צריכה לתפור לי ת'תחפושת וזה לוקח זמן אז אני מתלבטת בין 3 אפשרויות ובבקשה תגידו לי מה עדיף. אה ואני בת 15 כיתה י' אז ככה: דבורה- ראיתי את זה בכל מיני פורומים ונידלקתי למרות שזאת תחפושת לא מקורית בכלל. שמלה שחור-צהוב עם חצאית טוטו מחוברת(אתם בטח מכירים תתמונה) מחושים וכנפיים ונעליי בובה צהובות. עכשיו מה דעתכם? לא ילדותי מידי? כדאי להשקיע בתחפושת כזאת? אלפית/שדונית- לתפוק שמלה ירוקה עם חצאית טוטו ירוקה ואוזניים מחודדות עם נעליי בובה ירוקות .זאת הייתה התחפושת שלי בעיקרון מהתחלה אבל ירדתי מזה כי חשבתי שכולם יחשבו שאני טינקרבל. אז מה לדעתכם לעשות כדי שיחשבו שזו אלפית/שדונית ולא טינקרבל??? מתאגרפת- אז בעיקרון נעליי סקטור גבוהות לבנות עם אדום, מכנסון אדון וגופיית סבא לבנה וכפפות איגרוף עכשיו מה דעתכם הכי שווה??? ומה שבחרתם תפרטו בבקה לגבי התחפושת! מה להוסיף? מה לשנות? איך להתחפש? וכו' בבקשה אני חייבת עזרה כי אמא שלי צריכה להתחיל לתפור ויש לה זמן רק בסופי שבוע אז אני צריכה להחליט כבר מעכשיו. תודה!!

AmiTutiT14

New member
אלפית../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

כי גם אני מתחפשת לזה, אז מן הסתם שזה הכי מוצא חן בעיני

אלפית ../images/Emo45.gif!!!

קודם כל- את בלונדינית? אם לא, אז הסיכויים שיחשבו שאת טינקרבל קלושים, כי יש גם את האזניים המיוחדות, אין נצנצים (אני מקווה) ואין שרביט. אני חושבת שאם את כן הולכת על הרעיון הזה, אל תלבשי חצאית טוטו, אלא שמלה ירוקה (מין כהה מלוכלך כזה..), עם כתפיות, שמגיעה עד לברכיים, ובקצוות תעשי קרעים כאלה. תלכי עם שיער פזור (עדיף חלק, אבל תנסי שלא יראו שהחלקת אותו (במידה וזה מה שעשית). מקסים!! בהצלחה!

../images/Emo45.gifדבורה...

למרות שזה לא מקורי.. זאת ממש תחפושת יפה ולא הייתי מוסיפה לה כלום חוץ ממה שאמרת..

למעלה