פורימון בית שמש, פצצות לסדאם !!!

man15

New member
פורימון בית שמש, פצצות לסדאם !!!

היה מגניב חבל על הזמן !!! קרענו את בני עקביא, ואת הצופים ואת כל הביתנים שהיו שם !!! הרווחנו בסביבות 500-800 ש"ח, וזהו עוד בלי הכרטיסים הירוקים !!! מקווה שנהנתם כמוני !!! "אביחי
(מלך) הנקניקיות !!!"

h o l l o w

New member
כן בטח!!!!!

כולם ידעו לאיזה מתקן בידיוק היה תמיד תור בשביל להכנס, וזה בטח לא לביתן של הניירות שלכם, המתקן צופים שלנו היה הצלחה ענקית וגם הביתן יצירה שלנו היה תמיד מלא ושלא נדבר על הפלאפל שהייתי צריך ללכת באמצע לויקטורי ולקנות עוד אבקה(עוד הרבה אבקה) מרוב שחיסלו לנו הכל

g a n d i

New member
אני אישית הייתי אחת מהמפעילות...

של ביתן היצירה! והיה לנו עומס לא נורמלי!! הכנתי כל כך הרבה כובעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אנא להרגע...

shabluELLA

New member
אני אישית רשמתי את כל

הילדים שנכנסו למתקן שלנו... זה היה מטורף!!! כל כך הרבה ילדים והתור לא הפסיק!!!דפים מלאים בפרטים של ילדים מכל הגילאים זה היה ממש סנסציה!!! אז אין ספק שאנחנו ה-ת-ו-ת-ח-י-ם!!!!

man15

New member
למתקן של הניירות יש שם !!!

והוא: "מחט בערמת שחת" ! ולא היה רגע אחד שלא היה תור !! לנקנקיות שלנו היה הצלחה מסחררת ! לביתן היצירה היה פול אנשים !!! הבנתי שהחניכים שלנו נשברו תחת העומס ... ואיך לא לביתן שלנו "הקצף את המומחה" היה תור מכאן עד אמריקה ! אז אפשר לומר שאנחנו היינו הכי טובים שמה ... אהההההה אמיר לגבי זה שהלכת לקנות עוד אבקה... קודם כל לא הייתי מתגאה בזה !!! זה שהיית צריך לקנות עוד אבקה זה אומר שלא הייתם מוכנים. נו לא נורא ... בהצלחה בשנה הבאה !!!

faith2

New member
אנשימים אנשימים...

על מה רבים? אני בטוחה שכולם היו מצויינים
יש לפחות תמונות?

h o l l o w

New member
דווקא אני מאוד יכול להתגאות....

כי חשבתי שהביתן אוכל שלכם ישתווה לשלנו וכל הילדים ילכו לכל הביתנים שווה בשווה, אבל כנראה שזה לא קרה והם העדיפו את הביתן אוכל שלנו.... החניכים שלכם נשברו לא בגלל שהיתה להם הרבה עבודה, אלא בגלל שהם כאלה אפסים שרגילים לגרד ת'ביצים כל היום.... ואני במקומך לא הייתי בכלל מתגאה ב-500 שקל שהרווחתם כי זה ממש קצת יחסית אלינו ויחסית לבני עקיבא, ממש קצת! נו לא נורא ... בהצלחה בשנה הבאה !!!(מוכר לך מאיפשהו?)

man15

New member
אז זהו שאתה ממש לא צריך להתגאות !

היה חלוקה מאוד שווה של הביתנים ... ביתן האוכל שלכם לא שווה גרוש, מה זה לקנות אבקה של פלפל ? ? ? בושה ! החניכים שלנו נשברו כי לא היה להם הרבה עבודה ... היה להם פול עבודה !!! הביתן יצירה שלנו היה מפוצץ !! קודם כל אני חוזר בפעם המאה מיליון ... והנה אני ידגיש לך את זה הפעם: עוד לא ספרנו את הכסף אבל ההערכות זה בין 500-800 ש"ח ורק שתידע 500 ש"ח זה מאוד מכובד !!! ות'אמת גם אם התברר שהרווחנו 500 ש"ח אנחנו מאוד מתגאים !!! בתור קן שקיים רק שנה, ועוד מעט הולך לקבל מדנה ... היה לנו הצלחה מסחררת !!! אני בטוח שאם הייתם במקומנו לא הייתם מצליחים לעשות חצי ממה שעשינו !!! אז בבקשה ממכם קן בית שמש כבוד !!!

למעלה