פורימון..

פורימון.. ../images/Emo151.gif

אז.. מה נושא הפורימון שלכם בסניף
איך הולכים ימי העבודה
איך מתקדמות התחנות
הביתנים
התפאורה
הפרסום
יש הפעלה מיוחדת שתהיה בפורימון שבא לכם לספר עלייה
שיהיה לכולנו
.
ופורים שמח.

עונה,

מה נושא הפורימון שלכם בסניף? זה מביך , עולם הילדים. איך הולכים ימי העבודה? טוב.. ילכו בסדר.. נסג'ר חטניקים :] איך מתקדמות התחנות? כבר חשבנו על כולם וחולקו תפקידים הביתנים? הטכני סיימו את שלהם.. עכשיו כל תחנה צריכה לעשות בחלק שלה. התפאורה? זה בדרך.. הפרסום? אפילו לא התחלנו :p יש הפעלה מיוחדת שתהיה בפורימון שבא לכם לספר עלייה? התחנה המעפנה שנידבו אותי אלייה!! כמה לא פייר שמנדבים :[[[ אוו.. קראתי שוב.. בכלל לא התחלנו :/ רק את הקטע הטכני. סניף גדרה סניף איטי :]]]

על הפורימון שלנו

טוב אז סניף ראשון הנושא שלנו זה מיתולגיה יוונית..שזה מטורף לגמרייי:) הימי עבודה הולכים סבבה לגמרי כבר סיימנו כמעט הכל התחנות כולם כבר גמורות רק צריך להרים את הביתנים כאילו בלנות אותם מחנאית ואז פשוט לשים בכל תחנה הכל התפוארה מהממת (אגב אני רכזת ביתנים ותפאורה:)) הפרסום מעולהההההה!!!!! יש מלא חסויות ושלטים וכאלה ויש לנו מלא תחנות חדשות השנה כמו פיינט בול,שור אומגה קיר טיפוס וכאלה קיצר כל מי שאין לו השנה פורימון מוזמן באהבה לסניף ראשון יהיה מדהים:)

noa08128

New member
כמבון שהפרסום מעולה ../images/Emo13.gif

כי אני ונטי הרכזות!!
אבל כמובן שיש לנו תפאורה מדהימה
בהצלחה לכל הסניפים
נועה

אך, כרמי יוסף, איזה מקום זוועה. ../images/Emo3.gif

... לפחות מבחינת פורימונים. שנה שעברה היה חרא פורימון (וסליחה, כן? אבל אם נאלצתי להתחנן בפני אנשים שיקחו את הכרטיסים שקניתי במיטב כספי כדי שאני אוכל ללכת הביתה בלב שקט לפני הבינגו המביך, כנראה שבאמת היה גרוע.) והשנה עושים לנו על ג'ונגל!!! מה שאומר, שהעתקנו מסניף שהעתיק מסניף (ואני כבר לא זוכרת איזה מאיזה.) נחזיק כולנו אצבעות למען סניפי היקר

הג'ונגל זה לא העתקה.

ואו גם כרמי יוסף, גם עמידר וגם ראשון מערב ג'ונג'ל
ואוו... צירוף מקרים שווה ביותר

למעלה