התחנות מתקדמות טוב.. רוב התחנות מוכנות(עדיין לא עומדות.. אבל הדברים שצריך בשבילן מוכנים..) רק צריך תפאורה לכל תחנה.. והתפאורה הכללית נראה לי מתקדמת טוב..=]
וסליחה לא ראיתי את השרשור שהיה.. =] אממ תחנות.. בריכת ניר,חדר חושך,הדבק את הטיקה,גלגל הזמל,לנשוף מיץ במגדל,רכבת שדים,מירוץ מכשולים.. אממ.. יש עוד כמה.. אבל לא יודעת איך לקרוא להם.. איזה תחנות יש לכם?<
אוקיי.. אממ.. חדר חושך זה חדר חשוך שיש בו רק כמה מנורות לבה.. וצריך למצואת איזה משהו קטן בתוך דקה.. או חצי דקה.. הדק את הטיקה.. זה כמו זה שצריך להדביק את הזנב לחמור עם עיניים מכוסות.. אז אותו דבר רק שצריך לזרוק טיקה(של ההודים..) עם עיינים עצומות.. גלגל המזל.. יש גלגל עם כל מיני מספרים ופשיטת רגל וכל מיני כאלה.. ולכל אחד יש 3 סיבובים וצריך להגיע ל1000 לנשוף מיץ במגדל.. יש מגדל אייפל ובתוכות יש צינור.. וצאיך לנשוף מיץ/מים מהתחתית שלו ולהוציא אותם למעלה ב2 נשיפות.. או משו בסגנון.. וגם לנו יש קליעה למטרה.. הפל תפחיות.. להצטלם כאנשים מכל מיני מקומות בעולם.. מה זה גלח את הבלון? ו..יש לנו סה"כ 19.. בערך..
אמ.. הפורימון שלנו הוא מסביב לעולם.. אז כל תחנה זה קשור למדינה.. אז התחנה של הודו זה להדביק את הטיקה.. אממ.. הילד עומד מחוץ לתחנה וקושרים לו את העיניים.. ואז הוא צריך לזרוק סקוצ' בצורה של טיקה ולנסות לקלוע את זה למקום במצח של אישה הודית.. התחנה עם מגדל אייפל.. אנחנו משנים אותה כי זה מסובך.. אבל בעיקרון.. זה אמור להיות מגדל שבתוכו יש צינור וצריך לנשוף מיץ או מים מלמטה של המגדל ללמעלה.. ו..עוד תחנות.. אממ.. באוסטרליה יש 3 קנגרויים..כאילו.. בובות.. ואז בתוך כיס של אחד מהם יש קנגרו קטן.. וצריך לנחש איפה הקנגרו.. זה כמו המשחק עם הכוסות והכדור.. בסין יש לנו חומה סינית.. שזה מבוך.. שצריך להעביר את הכדור במבוך.. ביוון יש לנו להפיל פחיות עם צלחות.. בהוואי יש מירוץ מכשולים.. בלאס וגאס יש הימורים..יש ציורים של כל מיני דברים.. והמפעילים של התחנה מערבבים את הציורים.. עד שהילד שבא לשחק אומר להם להפסיק.. ואז הם מרימים את הציורים ואם יצא אותו דבר אז הוא הצליח.. ו.. זהו נראה לי אמרתי הכל.. ותודה.. נראה לי כל סניף הוא מקורי... כאילו.. לכל אחד יש משחקים שונים.. אבל אצלנו זה כמעט כל שנה אותם משחקים.. יש רק מעט שמשתנים..
אצלנו [ראשל"צ מערב] הבוגרים עומדים בתחנות.... מנהלים את כל הפורימון... מה גם אם היינו רוצים שהחטים יעמדו בתחנו זה לא היה אפשרי, יש לנו ח' אחד ובודד... [אי בודד... סטגאדיס