פורימון.

פורימון.

איזה סניפים כבר התחילו לעבוד על הפורימון? מה הנושא שנבחר? מי בצוות? ספרו, פרטו ונמקו. שיהיה לכולנו
.

yaelula94

New member
נילי:))

טוב אנחנו בסניף עושים פורימון בנושא קרקס. בגלל שצוות המדריכים שלנו נורא קטן אז התחלקנו לשתי שלישיות ושל שלישיה מארגנת חג אחד-הצוות שלי את פורים והצוות השני את פסח. בנתיים עוד לא יצא לנו לשבת עם הרכזת אבל בעיקרון אירגנו כל מיני תחנות ונלביש להם אופי קרקסי...

אם כבר הזכרת את זה......

אנחנו צריכים עזרה ברעיונות לתחנות(אני עם יעל עובדת על פורים...)וכל מיני רעיונות מגניבים בכללי

אם הפורימון הוא בנושא קרקס..

אפשר שכל חניך שבא מחופש לליצן מקבל ביתן אחד חינם.
רעיונות נוספים יש בשירשור הפורימונים, אתן מוזמנות להוסיף בו גם רעיונות משלכם. על איזה תחנות חשבתן בנתיים?

יכול להיות נחמד לתת להם ביתן חינם..

ויש לנו רשימת תחנות(היא בסניף...) אני זוכרת כמה: לוקחים משו גדול כזה (לא יודעת נראה לי עץ) עושים חור בגודל של הראש והחניכים זורקים ספוגים רטויבים מי שפוגע זוכה(לא יודעת במה מה שנחליט) מגדת עתידות.. אמממממממממ ממלאים גיגית גדולה כזאתי בעיתנום קרועים וזורקים פנימה פרסים החניכים נכנסים וצריכים למצוא אותם... לא זוכרת עוד כרגע.

yaelula94

New member
עוד....

חשבנו גם לעשות פינת איפור,פינת תסרוקות כמו צמות ובכלל דברים שיכולים לשפר את התחפושות של החניכים

בכייף :))

למרות שעדיין אנחנו בהקמת הפורימון קבענו נושא ומכוון שזה בשיתוף המתנ''ס ושאר תנועות הנוער בעיר יש לנו לעשות 3 מתקנים מחנאיים ודוכן אחד האיזור שלנו יהיה ''פורימון מהגיהנום'' כולנו ניהיה באוורית גיהנום אבל לא משהו פרובקטיבי עם כל הקונספט כל הבוגרים קרניים וכולי. המתקנים הולכים להיות די טובים ליזירים עשן כל זה בתוך מתקן מחנאי די מגניב ואני מתארת לעצמי שיהיה הרבה צבע אדום ושחור חחח :)) ברגע שנתכנן יותר לעומק את המתקנים אני אעדכן זה רק הכללה כללית וראשונית של רעיון הפורימון. אגב.. אני מאור יהודה חחח :].

:)

אנחנו (ראשון) עושים על "המערב הפרוע" אההאהאה יהיה מטווררףף.. חח כבר התחילו ימי עבודה והכלל "המערב הכי פרוע בעיר.. בסניף ראשון מכבי צעיר"

למעלה